ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Τακτική (δια ζώσης) συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Αιγίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «ΑΛΕΚΟΣ ΜΕΓΑΡΗΣ»

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν.3852/ 2010 (Φ.Ε.Κ.87/τ.Α/07.06.2010) «Νέα  Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης»,

όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 89 του Ν.4555/2018 (Φ.Ε.Κ.133/τ. Α/19.07.2018) «Πρόγραμμα ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι», η τακτική (δια ζώσης) συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου «ΑΛΕΚΟΣ ΜΕΓΑΡΗΣ», στις δώδεκα (12) Οκτωβρίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και σε όσα ήθελε δεχτεί εκτός αυτής, αφού τα κρίνει ως κατεπείγοντα.

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

1. Παραχώρηση δημοτικού χώρου επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής στο Αίγιο, στην εταιρεία «WATT & VOLT  και Ηλεκτροκίνηση Αιγίου» για έκθεση προϊόντων. 

2. Παραχώρηση Δημοτικού Χώρου πλησίον Νεκροταφείου Αιγίου για κατασκευή Αθλητικών Εγκαταστάσεων.

3. Παραχώρηση τμήματος της πλατείας Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, στον Οργανισμό Νεολαίας «Creative YouthLand – Δημιουργικό Εργαστήρι Νέων» για την παρουσίαση του καλλιτεχνικού τους έργου.

4. Ανάρτηση πανό της Ομοσπονδίας Οικολογικών Οργανώσεων Κορινθιακού Κόλπου «Η Αλκυών» στη σύγκληση των οδών Κορίνθου και Ρήγα Φεραίου στο Αίγιο.

5. Στην αίτηση του κ. Παναγιώτη Αποστολίδη.

6. Αρνητική γνωμοδότηση για θέσεις στάσης – στάθμευσης για την εξυπηρέτηση κτηνιατρείου Ηρούς – Ευφροσύνης Πάπουλη στην οδό Εισοδίων 18, στο Αίγιο.

7. Τοποθέτηση ρυθμιστικών πινακίδων τύπου Ρ-32 στην οδό Αγίου Ανδρέου, στο Αίγιο, ύστερα από αίτηση του κ. Σωτηρίου Καράμπαλη.

8. Υποβολή προτάσεων για την κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2022 του Δήμου Αιγιαλείας.

9. Τοποθέτηση καθρέπτη στην συμβολή των οδών Γεωργίου Κοντόπουλου και Ροκάς στο Αίγιο.

                                                                  

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου