ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Ποδοσφαιρικός αγώνας Πυροσβεστικής-Αστυνομίας για το Ε.Κ.Α.ΜΕ.

Η ενσυναίσθηση προς το συνάνθρωπο, αν δεν συνδυαστεί με ενεργοποίηση υπέρ του, δεν φέρνει αποτελέσματα.

 

Παράδειγμα ενεργοποίησης προς όφελος των ατόμων με αναπηρίες ήταν η πρωτοβουλία των Σωμάτων Πυροσβεστικής και Αστυνομίας να διεξάγουν ποδοσφαιρικό αγώνα για την ενίσχυση των στόχων του Ειδικού Κέντρου Αποκατάστασης & Μέριμνας ΑμεΑ (Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ) Αιγίου. 

 

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 στο στάδιο Αιγίου με τη συμμετοχή Πυροσβεστών και Αστυνομικών οι οποίοι αν και ερασιτέχνες, έπαιξαν με δύναμη ψυχής προσφέροντας πλούσιο θέαμα. Παραβρέθηκαν επίσης οι: βουλευτές Χρ. Αλεξοπούλου και Αγ. Τσιγκρής, ο εκπρόσωπος του υφυπουργού Κατσανιώτη, Α. Πατσόπουλος, ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημ. Καλογερόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Ν. Καραίσκος, Στ. Βαρδάκης και Γ. Φραγκονικολόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Κοινότητας Αιγίου Φ. Ραμπαβίλας και ο σύμβουλος Σ. Μαυρίδης, η διοικήτρια της Π.Υ. Αιγίου Ε. Λαλιώτη, ο διοικητής του Α.Τ. Β.Ροδόπουλος και η ηγεσία της τοπικής Ασφάλειας Φ. Λαμπρόπουλος και Χ. Μεταξάς.

 

Νικητής της αναμέτρησης αναδείχθηκε η προσφορά, η αλληλεγγύη και η αγάπη προς τα άτομα με αναπηρίες. Τα έσοδα του φιλανθρωπικού αγώνα έφτασαν το ποσό των 556, 50€, και το Δ.Σ., το εκπαιδευτικό προσωπικό και τα «παιδιά» του Ε.Κ.Α.ΜΕ. ευχαριστούν όλους τους συμπολίτες που συνέβαλαν σε αυτό: τους ανθρώπους που είχαν την ιδέα, τους ανθρώπους που το σχεδίασαν και το υλοποίησαν, τους ανθρώπους που αγωνίστηκαν και όλους τους παρευρισκομένους που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία.

 

«Μια αγκαλιά από όμορφους Ανθρώπους!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου