ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 2ο Γυμνάσιο Αιγίου

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, στο 2ο Γυμνάσιο Αιγίου, θα πραγματοποιηθεί Γενική Απολογιστική Συνέλευση καθώς και αρχαιρεσίες για τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, προκειμένου να εκλεγεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο, Εξελεγκτική Επιτροπή και εκπρόσωποι για την Ένωση Συλλόγων Γονέων, τηρώντας αποστάσεις, τα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας και με υποχρεωτική χρήση μάσκας. 

Στις εκλογές μπορούν να ψηφίσουν όσοι είναι ταμειακώς εντάξει για την σχολική χρονιά 2021-2022. Την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης και πριν την ψηφοφορία, όποιος δεν είναι ταμειακώς εντάξει, μπορεί να πληρώσει την ετήσια συνδρομή και να ψηφίσει, όχι όμως να θέσει υποψηφιότητα. Δικαίωμα ψήφου έχουν και οι δύο γονείς.

Η συνέλευση θα ξεκινήσει στις 11π.μ. και μεταξύ άλλων θα γίνει απολογισμός από το απερχόμενο Δ.Σ., ενημέρωση για την διαδικασία των εκλογών και ορισμός Εφορευτικής Επιτροπής που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εκλογών και θα προχωρήσει άμεσα στη διαδικασία των αρχαιρεσιών, η οποία θα διαρκέσει δύο ώρες (12.00-14.00), προκειμένου να διευκολυνθούν και να συμμετέχουν όσοι περισσότεροι γονείς είναι δυνατόν, οι οποίοι εφόσον ψηφίσουν μπορούν να αποχωρήσουν από το χώρο του σχολείου.

Δ.Ζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου