ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Κλειστό, λόγω εργασιών, το Πάρκο στα Ψηλαλώνια για να «μεταμορφωθεί» σε ένα δάσος από…όνειρα!

Κλειστό θα παραμείνει για λίγες μέρες το Πάρκο στον κήπο των Υψηλών Αλωνίων, λόγω απαραίτητων εργασιών, προκειμένου να «μεταμορφωθεί» από τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. σε ένα δάσος από…όνειρα!

Το Πάρκο των Χριστουγέννων-Αίγιο επιστρέφει για 10η χρονιά στον κήπο αλλά και την πλατεία των Υψηλών Αλωνίων για να μας ταξιδέψει στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων!

Ο θεσμός που αγαπήθηκε από χιλιάδες επισκέπτες έρχεται για να σκορπίσει χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους με πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και πολλές εκπλήξεις.

Ο Άγιος Βασίλης φέτος μας προσκαλεί να τον επισκεφθούμε όχι όπως τον έχουμε συνηθίσει....αλλά στο Δάσος! Ένα δάσος...από όνειρα.

Το Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο φέτος, μας ταξιδεύει στο δάσος όπου τα όνειρα μας γίνονται πραγματικότητα, αρκεί να το πιστέψουμε!

Το δάσος που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη και πρέπει να το προστατεύουμε, έχει την τιμητική του στην γιορτή της αγάπης...Τα Χριστούγεννα!

Από τις 11 Δεκεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου σας περιμένουμε στον κήπο αλλά και την πλατεία των Υψηλών Αλωνίων, να γιορτάσουμε μαζί τα Χριστούγεννα αλλά και τα 10 χρόνια του πάρκου μας!


Βεβαίως με δωρεάν είσοδο και με προσοχή στα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Δ.Ζ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου