ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Η κυβέρνηση οφείλει να στηρίξει έμπρακτα την μικρομεσαία επιχείρηση και την μεσαία Τάξη

Μπορεί ο πρωθυπουργός της χώρας μας να δηλώνει ότι, η οικονομία και η κοινωνία δεν πρόκειται να ξανακλείσουν, ωστόσο τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση είναι, άλλο ένα ακόμη χαστούκι για την μικρομεσαία επιχείρηση.   

Η πανδημία έχει φύγει από τα χέρια της κυβέρνησης, η μικρομεσαία επιχείρηση βιώνει την ποιο σκληρή πραγματικότητα της ζωής της και ταυτόχρονα βρίσκεται μπροστά σε μια κυβέρνηση, αρνητής.

Αρνητής για μια πραγματική στήριξη στην μικρομεσαία επιχείρηση και τους εργαζόμενους.

Αρνητής σε μια πραγματική στήριξη της μεσαίας Τάξης.

Δυστυχώς η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Μητσοτάκη βρίσκεται σε ένα παράλληλο σύμπαν.

Από το 2019 μέχρι σήμερα, κόκκινο πανί η μικρομεσαία επιχείρηση.

Δυο χρόνια τώρα το φωνάζουμε στο κοινοβούλιο, το γράφουμε στον τύπο και η κυβέρνηση, έχει κλείσει αυτιά και μάτια δεν ακούει, δεν βλέπει και δεν αντιλαμβάνεται ότι, χωρίς την μικρομεσαία επιχείρηση οικονομία δεν μπορεί να υπάρξει.

Όλα δείχνουν πως σχέδιο της κυβέρνησης είναι να μοιράσει χιλιάδες λουκέτα προς στην μικρομεσαία επιχείρηση.

Δυστυχώς ξέχασε πολύ γρήγορα ότι, το 20 – 25% των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μετά το παρατεταμένο lockdown δεν άνοιξαν ποτέ.

Γιατί κ. Μητσοτάκη, όλα πάνω στην μικρομεσαία επιχείρηση, τη στιγμή που χτυπήθηκε περισσότερο από όλους και όλα κατά την διάρκεια του πρώτου και δεύτερου lockdown, Γιατί;

Αφήνεται ξέφραγο αμπέλι σούπερ μάρκετ που καθημερινά κάνουν τεράστιους τζίρους και τιμωρείτε την μικρομεσαία επιχείρηση και ιδιαίτερα τον κλάδο της εστίασης, τα κουρία, τα κομμωτήρια, λιανεμπόριο. Γιατί;

Η συνέπεια μια κυβέρνησης κ. Μητσοτάκη, είναι προϋπόθεση για την ομοψυχία και την ευημερία ενός λαού που ταλαιπωρείται αφάνταστα.

Δεν βλέπετε ότι, η κυβέρνηση σας δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, δεν πείθει και γι’ αυτό οι αποδείξεις είναι πολλές, σοβαρές και εμφανές.

Οφείλει λοιπόν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Μητσοτάκη, να αφήσει στην άκρη τα επικοινωνιακά τρικ, να σταματήσει να έχει τη χώρα στον αυτόματο πιλότο και να στηρίξει έμπρακτα την μικρομεσαία επιχείρηση και την μεσαία Τάξη.

 


Δημήτρης Κόκλας

Κίνημα Αλλαγής

Τομέας Μικρομεσαίας επιχείρησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου