ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Επιστροφή στη… δράση με προσθαφαιρέσεις για τον Παναιγιάλειο

Μετά την υποχρεωτική αποχή από την αγωνιστική δράση για δύο αγωνιστικές, λόγω θετικών κρουσμάτων covid 19 στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Παναιγιάλειος επιστρέφει στη… δράση και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Έτσι στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής οι «μελανόλευκοι» θα ταξιδέψουν στο Γαστούνη, όπου και θα αντιμετωπίσουν τον γηπεδούχο Αίαντα.

 

Ένα παιχνίδι στο οποίο η Αιγιώτικη ομάδα καλείται να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφήνοντας στην… άκρη τα όποια προβλήματα την ταλανίζουν. 

 

Συγκεκριμένα, ο Φάνης Γκέκας, για ένα ακόμη παιχνίδι δεν έχει τη δυνατότητα να είναι όλο το «μελανόλευκο» ρόστερ στη διάθεσή του για διάφορους λόγους, μιας και ούτε λίγο ούτε πολύ οκτώ ποδοσφαιριστές είναι εκτός πλάνων. 

 

Πρόκειται για τους τραυματίες Βαρουξάκη, Κουρτελέση, Ροδόπουλο και Κοχυλά, τους τιμωρημένους Μπούζντρα και Κρεμίτσα, όπως επίσης και τους -«μόνιμους» μέχρι τον Ιανουάριο- Τοκάμ, Χάμζα, τα δελτία των οποίων δεν κατέστη δυνατό να εκδοθούν λόγω γραφειοκρατικών δυσκολιών και αναγκαστικά η έκδοσή τους θα γίνει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, τον Ιανουάριο. 

 

Αντίθετα στην αποστολή θα συμπεριληφθούν για πρώτη φορά οι Παναγιώτης Σκούτας και Γιώργος Καρακούτης που αποτέλεσαν τις τελευταίες χρονικά κινήσεις ενίσχυσης. 

 

Αυτό σημαίνει ότι η «μελανόλευκη» αποστολή, παρότι θα συμπεριληφθούν δύο νέα πρόσωπα, θα είναι πάλι ελλιπής και θα στελεχώνεται από τους: Ιωαννίδη, Βίλλιο, Βαλλιάνο, Σπίντζο, Δαλιάνη, Ραπτόπουλο, Μακρίδη, Σεμπ. Αφούσσι, Άλεξ. Αφούσσι, Βλαχόπουλο, Ψωμαρά, Λιάτο, Χατζηαντωνίου, Πλατυκώστα, Σκούτα και Καρακούτη. 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φίλαθλοι του Παναιγιάλειου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι σε ζωντανή σύνδεση στον παρακάτω διαδικτυακό σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=YA9j4N9Fet0

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου