ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Έκτακτη – κατεπείγουσα συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αιγιαλείας

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ. 87/Α/7-6-10) η έκτακτη-κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αιγιαλείας,

θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης, (για τους πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο), στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Γραφείο Δημάρχου), σύμφωνα με την 60η εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ: ΩΚΦΥ46ΜΤΛ6-Ι2Ε), στις τέσσερις (04) Νοεμβρίου 2021 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00μ.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και σε όσα ήθελε δεχθεί εκτός αυτής, αφού τα κρίνει ως κατεπείγοντα:

 

Ο κατεπείγων χαρακτήρας της συνεδρίασης έγκειται στην επιτακτική ανάγκη που προκύπτει για την απρόσκοπτη συνέχιση αποκομιδής των απορριμμάτων, της έκφρασης απόψεων επί προσφυγής ενώπιον της ΑΕΠΠ, της αποδοχής και διάθεσης Κ.Α.Π., καθώς και την άσκηση ή μη ενδίκων μέσων λόγω προθεσμιών.

 

1. Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης για την διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου Αιγιαλείας στη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

 

2. Έκφραση απόψεων επί προσφυγής της εταιρείας «ΑΚΡΟΣ Α.Τ.Ε.» ενώπιον της ΑΕΠΠ για το έργο: «Τσιμεντοστρώσεις – ασφαλτοστρώσεις, στις Τ.Κ. Κουνινάς, Μελισσίων και στις περιοχές Κάτω Πτέρη και Αγίου Ανδρέα» Δήμου Αιγιαλείας.

 

3. Αποδοχή 7ης - 8ης & 9ης κατανομής έτους 2021 για κάλυψη δαπανών εκτέλεσης έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων του Δήμου μας, καθώς και έγκριση 7ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021.

 

4. Άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της αριθ. Α867/2021 απόφασης του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών (4ο Μονομελές).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου