ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Το νέο Δ.Σ. του Χορευτικού Ομίλου Καμαρών - Προληπτική εξέταση μαστού το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου

Έντονη, πολυεπίπεδη και σημαντική η λειτουργία του Χορευτικού Ομίλου Καμαρών το τελευταίο διάστημα με δράσεις σε πολιτιστικό, μαθησιακό, οργανωτικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο, με μαθήματα χορού, εκλογές και κοινωνική προσφορά.

Σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 28/11/2021, η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Χορευτικού Ομίλου Καμαρών «Οι Αρχαίες Ρύπες».


Το γεγονός αυτό στάθηκε αφορμή για εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των μελών και σύσφιξη σχέσεων μετά την αναπόφευκτη απόσταση που έφερε η πανδημία. Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα (σύμφωνα με τους σχετικούς νόμους και εγκυκλίους) οι παριστάμενοι ενημερώθηκαν για την πορεία του σωματείου και για τα μελλοντικά του σχέδια ενώ επισημάνθηκε το πολύ καλό κλίμα στη λειτουργία του συλλόγου και η εξαιρετική συνεργασία με τον Π.Σ. «Απόλλων».

Η σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η εξής:

Πρόεδρος: Τζίφας Κωνσταντίνος, Αντιπρόεδρος: Μαρκόπουλος Γεώργιος, Γεν. Γραμματέας: Σιακκή Μαρία, Ταμίας: Σακκάς Χρήστος, Έφορος Ιματιοθήκης και εκδηλώσεων: Χριστογιάννη Ελένη, Έφορος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων: Ρογκάλα Κατερίνα, Σύμβουλος: Μακαρώνας Σωτήρης.

Για την Ε.Ε. εξελέγησαν οι: Δροσοπούλου Ειρήνη, Κοσμοπούλου Παναγιώτα και Μακαρώνα Αγγελική.

 

Με μέριμνα του απερχόμενου Δ.Σ., μετά από χρόνια, ο Χ.Ο.Κ. έβγαλε ένα καλαίσθητο ξύλινο ημερολόγιο για τη νέα χρονιά το οποίο δόθηκε ως δώρο σε όλα τα μέλη ενώ οι ενδιαφερόμενοι, φίλοι και μέλη του συλλόγου, μπορούν να το προμηθευτούν από τα μέλη του Δ.Σ.

 

Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 από 15:00 μέχρι 19:00 θα πραγματοποιηθεί προληπτική εξέταση μαστού στις γυναίκες της τοπικής κοινότητας Καμαρών, (υπερηχοτομογραφία, ελαστογραφία) από την καθηγήτρια του Παν/μίου Πατρών κ. Κατερίνα Γρ. Σολωμού σε συνεργασία με το Χορευτικό Όμιλο Καμαρών. Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «ΑΠΟΛΛΩΝ» κατόπιν παραχώρησης του Προοδευτικού Συλλόγου «ΑΠΟΛΛΩΝ». 

Απαραίτητα: 

1) η από τηλεφώνου εξασφάλιση ραντεβού. Υπεύθυνη κ. Σιακκή Μαρία, τηλ 6946461649, 

2) η τήρηση των υγειονομικών μέτρων (μάσκας & αποστάσεων), 

3) η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, σε διαφορετική περίπτωση rapid test. 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και σε περίπτωση πολλών συμμετοχών θα διοργανωθεί νέα εξέταση σε καινούργια ημερομηνία (πιθανόν μετά τις γιορτές).

 

Στα πλαίσια των αφιερωματικών μαθημάτων, την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο μάθημα χορού (πριν τις γιορτές) για τα τμήματα ενηλίκων με τη συμμετοχή τετραμελούς ορχήστρας σε μια προσπάθεια να μεταφερθούν οι συμμετέχοντες στο παραδοσιακό χοροστάσι.

 

Παράλληλα συνεχίζονται σε πολύ καλό κλίμα, και με συνεχιζόμενη προσέλευση χορευτών-τριών τα μαθήματα χορού όλων των τμημάτων (εφηβικό και ενηλίκων), καθώς και οι επαφές του συλλόγου ώστε από τη νέα χρονιά να ξεκινήσουν μαθήματα και τα παιδικά τμήματα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου