ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Παναιγιάλειος: Η επιστροφή στο γήπεδο και η επιβεβλημένη ενίσχυση

Η άδεια που είχε δώσει ο Φάνης Γκέκας στους ποδοσφαιριστές του, διάρκειας μίας βδομάδας, για τη γιορτή των Χριστουγέννων ανήκει πλέον στο παρελθόν κι από την Τρίτη οι «μελανόλευκοι» επιστρέφουν στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας, μετά την επιστροφή στη… βάση τους, περιλαμβάνει διπλή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου. Η αποστολή του ποδοσφαιρικού τμήματος της Αιγιώτικης ομάδας είναι δεδομένα πολύ δύσκολη και αφορά αποκλειστικά την ανατροπή του δυσοίωνου βαθμολογικού κλίματος μετά από -σχεδόν- ένα ολόκληρο γύρο.

Δύσκολο, όμως, είναι και το έργο της προσωρινής διοίκησης που καλείται να κάνει το καλύτερο δυνατό, σε μία περίοδο που θεωρείται μεταβατική για το διοικητικό τοπίο του Παναιγιάλειου.

Μάλιστα, με δεδομένο ότι μετά τις αποχωρήσεις το ρόστερ της ομάδας αριθμεί μόλις 17 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές, άμεσης προτεραιότητας είναι η προσπάθεια διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας να καλύψει τα κενά με ποδοσφαιριστές που θα είναι ικανοί και έτοιμοι να βοηθήσουν άμεσα τη βαθμολογική… αναζήτηση της ομάδας, αρχής γενομένης με το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναγρινιακό.

Αυτό σημαίνει ότι στο πρώτο ματς της νέας χρονιάς (9/1) και τελευταίο του πρώτου γύρου, η Αιγιώτικη ομάδα αναμένεται να παραταχθεί ανανεωμένη και προσηλωμένη στον πρωταρχικό στόχο της που δεν θα είναι άλλος από την εξασφάλιση της παραμονής της, παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου