ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Ευχές από την Π.Α.Ε.Κ.


Αγαπητοί Συνάδελφοι και Καταναλωτές,

Η χρονιά που φεύγει χαρακτηρίστηκε από τις προκλήσεις και τις δυσκολίες μιας παγκόσμιας υγειονομικής, κοινωνικής και οικονομικής κρίσης που αφήνει στο πέρασμά της η πανδημία του covid-19. Το 2021 αδιαμφισβήτητα μας δοκίμασε έντονα, μας γέμισε πληγές, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

 

Από τη πρώτη στιγμή, με κάθε πρόσφορο τρόπο, ασκώντας  το ρόλο μας ως γνωμοδοτικό όργανο της Πολιτείας,  αγωνιστήκαμε  προς το συμφέρον κάθε επαγγελματία και κάθε μικρομεσαίας επιχείρησης, να μην χαθεί τίποτα από όσα με κόπο κτίσαμε τα προηγούμενα χρόνια και συνεχίζουμε να πράττουμε γνωρίζοντας καλά ότι ο δρόμος της ανάκαμψης θα είναι μακρύς.

 

Στην αυγή του 2022 είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε τον δικό μας δύσκολο αγώνα, με αναδιοργάνωση, με ανασυγκρότηση, με ελπίδα, με αλληλεγγύη και προσμονή για ένα καλύτερο αύριο της μικρομεσαίας επιχείρησης. Η Αιγιάλεια είναι η Ζωή μας, είναι ο Τόπος που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε, είναι το μέλλον μας. Ανακαλύπτουμε τον Θρησκευτικό, Αρχαιολογικό και Χειμερινό Τουρισμό σε κάθε γωνιά της Αιγιάλειας, στηρίζοντας τον Τόπο μας και ενισχύοντας την Τοπική Οικονομία της Αιγιάλειας, με τα Ψώνια μας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις των αγορών μας.

 

Ευχόμαστε από καρδιάς χαρούμενο και ευλογημένο να έρθει το 2022 με Υγεία σε όλους.

 

Αριστείδης Τηλιγάδης Επικεφαλής Π.Α.Ε.Κ.

Ά Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου