ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Ευχαριστήρια ανακοίνωση Παναιγιαλείου

Η επόμενη μέρα στον Παναιγιάλειο είναι προφανώς πλέον μια αλλαγή σελίδας ελπιδοφόρα και με προοπτική. Η παρουσία του Φάνη Γκέκα στην ομάδα μας αποτελεί πλέον πόλο έλξης για χορηγίες αθλητικών εταιρειών.

Η παρούσα ανακοίνωση αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης της εταιρεία E. S. F. A. (Euro Sports Football Activities) και του Διευθύνων Σύμβουλου αυτής κυρίου Αργύρη Κρεμίτσα, για την ευγενική χορηγία του αθλητικού υλικού που μας προσέφερε εις μνήμην των γονιών του Ιωάννη και Ζαχαρούλα Κρεμίτσα, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2021 - 2022.

 

Αρχίζει πλέον να γίνεται ορατό ότι η αγαπημένη μας ομάδα σταδιακά αρχίζει πλέον να μπαίνει στο σωστό δρόμο. Ο κόσμος θα είναι η δύναμη της και αυτά θα είναι τα πλαίσια που θα ανασυνταχθεί η ομάδα μας για να είναι αντάξια της μεγάλης της ιστορίας.

 

Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί η προσθήκη ποδοσφαιριστών που θα συμβάλλουν με την ικανότητα τους με το υπόλοιπο ποδοσφαιρικό τμήμα στην αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας. Το σύνθημα μια πόλη μια ομάδα πλέον έχεις τις κατάλληλες βάσεις να υλοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου