ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Ηττήθηκε στο Αχαϊκό «el classico» ο Παναιγιάλειος - Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη φιλοξενία

Την ήττα γνώρισε στο αχαϊκό «el classico» ο Παναιγιάλειος, στο γήπεδο της Αγυιάς, από την Παναχαϊκή με σκορ 2-0. Η Αιγιώτικη ομάδα, ωστόσο, διαμαρτύρεται για δύο αποφάσεις του διαιτητή Μπεκιάρη (συνδέσμου Κορίνθου) στο πρώτο μέρος κι ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο χωρίς γκολ. Συγκεκριμένα οι «μελανόλευκοι» υποστηρίζουν ότι δεν τους δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Βλαχόπουλου (16΄) και κακώς ακυρώθηκε το γκολ που πέτυχε ο Σεμπ. Αφούσσι λόγω φάουλ στον Λιποράσε. 

 

Μάλιστα η Αιγιώτικη ομάδα ήταν και άτυχη καθώς το σουτ του Ψωμαρά (41΄) σταμάτησε στο δοκάρι του Αθανασόπουλου κι ενώ η Παναχαϊκή είχε ανοίξει το σκορ με πλασέ του Λιμάτσι (32΄). 

 

Στην επανάληψη οι όποιες ελπίδες του Παναιγιάλειου να γίνει εκ νέου απειλητικός, στοχεύοντας στην ισοφάριση, ουσιαστικά «σβήστηκαν» στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Κουρτελέση (67΄) με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μάλιστα η πατρινή ομάδα, λίγα λεπτά αργότερα, κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ με τον Καρακλάιτς (73΄) να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Αθανασόπουλος, Λιποράσε, Σελινιωτάκης, Σμίλτος, Στεργίδης, Κωνσταντακόπουλος, Χαντί, Λιμάτσι (67΄ Καρακλάιτς), Αλεξόπουλος, Μπουρλάκης (83΄ Γούλας), Κυβελίδης (90΄+2΄ Μικελάτος).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ιωαννίδης, Κουρτελέσης, Χατζηαντωνίου (88΄ Πλατυκώστας), Μακρίδης, Σπίντζος, Σεμπ. Αφούσσι, Άλεξ. Αφούσσι, Ψωμαράς (88΄ Ραπτόπουλος), Σκούτας (81΄ Κρεμίτσας), Λιάτος (72΄ Βαλλιάνος), Βλαχόπουλος (81΄ Ροδόπουλος).

 

Η διοίκηση του Παναγιάλειου Γ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει τη διοίκηση της Παναχαϊκής για την άψογη φιλοξενία που πρόσφερε στην αποστολή της ομάδας στο μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο «Κώστας Δαβουρλής», στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Τέτοιες φιλοξενίες προάγουν το Αχαϊκό ποδόσφαιρο συμβάλλοντας στο καλώς νοούμενο συμφέρον του αθλήματος και είναι παράδειγμα προς μίμηση. Δεσμευόμαστε να ανταποδώσουμε την άψογη φιλοξενία, στην αναμέτρηση του δεύτερου γύρου στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου