ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Α.Ο. Αιγιαλέων: Αναβάλλεται ο αγώνας με τον Πανιώνιο λόγω κρουσμάτων – Ενισχύθηκε με Φώτη Μούρτζη

Ο αγώνας του Πανιωνίου με τον ΑΟ Αιγιαλέων για την 2η αγωνιστική του Δ’ ομίλου της Pre League Ανδρών, προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 29 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Βαρίκας» αναβάλλεται λόγω 5 κρουσμάτων covid-19 στο σωματείο του ΑΟ Αιγιαλέων.

«Ο Covid-19 χτύπησε και τη δική μας πόρτα. Οι θετικοί αθλητές μας παραμένουν σε καλή κατάσταση μεν, σε καραντίνα δε, για όσο καιρό προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ραντεβού, αρνητικοί πια, στον επόμενο αγώνα, για τον οποίο θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση!», αναφέρει σε σχετική ανάρτηση του ο Α.Ο. Αιγιαλέων.

Παράλληλα στην Αιγιώτικη ομάδα θα αγωνίζεται ο Πατρινός κεντρικός μπλόκερ Φώτης Μούρτζης ο οποίος ζήτησε και έμεινε ελεύθερος από την Ολυμπιάδα, δέχτηκε πρόταση από την ομάδα του Αιγίου και από την στιγμή που η Ολυμπιάδα του έδωσε την ελευθέρας του, απάντησε θετικά.

Ο 35χρονος έμπειρος παίκτης θα ενισχύσει το κέντρο της ομάδας και θα βοηθήσει ώστε να συνεχιστεί η καλή εικόνα με την οποία ελπιδοφόρα ξεκίνησαν τα λιοντάρια τη νέα χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου