ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Τρίτη επίσκεψη της Κινητής Μονάδας Εμβολιασμού στο Αίγιο – Μειωμένη η προσέλευση των πολιτών

 

Η επιτόπια εμβολιαστική παρέμβαση σε χωριά της Αχαΐας και της Ηλείας συνεχίζεται, κατόπιν πρωτοβουλίας της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ, με την συνδρομή της Κινητής Μονάδας Εμβολιασμού.

Την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού πραγματοποίησε την τρίτη επίσκεψη της στο Αίγιο και συγκεκριμένα βρέθηκε στα Ψηλά Αλώνια προκειμένου να εμβολιαστούν όσοι κάτοικοι της περιοχής επιθυμούσαν είτε με την α΄ δόση, είτε με την β δόση, ή ακόμη και με την αναμνηστική (γ) δόση κατά του νέου κορονοιού. 

Για την καλύτερη οργάνωση της εμβολιαστικής διαδικασίας οι συμμετέχοντες είχαν μαζί τους τον προσωπικό τους αριθμό ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα, ενώ είχαν κλείσει και τηλεφωνικό ραντεβού.

Η διαδικασία κύλησε χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς μεγάλη καθυστέρηση, τηρήθηκε σειρά προτεραιότητας, με την προσέλευση των πολιτών να ήταν πάντως αισθητά μειωμένη σε σχέση με τις δύο προηγούμενες επισκέψεις της Κινητής Μονάδας Εμβολιασμού στην πόλη.

Παρούσα και η αρμόδια για θέματα Πρόνοιας του δήμου Αιγιαλείας αντιδήμαρχος Διαμάντω Βασιλακοπούλου Καρτσωνάκη, που μερίμνησε για την ομαλή διεξαγωγή της εμβολιαστικής διαδικασίας, σε συνεργασία και με την Δημοτική Αστυνομία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου