ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Άμεσα θα ενισχυθεί το αστυνομικό τμήμα – Μονόδρομος η δημιουργία μόνιμης μονάδας ΟΠΚΕ στο Αίγιο

Σε επικοινωνία ανώτατων στελεχών του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου, Γιώργο Μπέσκο, υπήρξε η δέσμευση ότι άμεσα θα ενισχυθεί το αστυνομικό τμήμα.

Την είδηση ανάρτησε ο κ. Μπέσκος στα social media, τονίζοντας ότι η δημιουργία μόνιμης μονάδας ΟΠΚΕ στο Αίγιο είναι μονόδρομος. 

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

«Κατόπιν των αναφορών του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου και των καθημερινών οχλήσεων μου επικοινώνησαν μαζί μου ανώτατα στελέχη του αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, αναγνωρίζοντας το πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή μας στο θέμα της αστυνόμευσης και δεσμεύτηκαν ότι άμεσα θα ενισχυθεί το αστυνομικό μας τμήμα ώστε οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς. 

Η δημιουργία μόνιμης μονάδας ΟΠΚΕ στην πόλη μας που είναι και βασικό μας αίτημα για πρόληψη και καταστολή εγκληματικότητας στην πολύπαθη περιοχή μας είναι μονόδρομος. Θεωρούμε πλέον μετά την ειλικρινή και σε καλό με κατανόηση κλίμα διάθεση  που υπήρχε στις συνομιλίες μας ότι πλέον θα υλοποιηθούν οι σχετικές δεσμεύσεις. 

Σε κάθε περίπτωση θέλω να ευχαριστήσω τους Στρατηγούς της Ελληνικής Αστυνομίας που ενδιαφέρονται ουσιαστικά πλέον μετά την ανάδειξη του θέματος από εμάς και τους προέδρους κοινοτήτων της Αιγιάλειας και αναμένω την τήρηση των όσων υποσχέθηκαν. Η ασφάλεια των πολιτών και της δημόσιας τάξης είναι πρωταρχικό μέλημα της πολιτείας και της ελληνικής Αστυνομίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου