ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Ασταμάτητος ο ΑΟ Αιγιαλέων - Νίκησε την Κομοτηνή και «κλείδωσε» σε πολύ μεγάλο βαθμό τη παραμονή

Ασταμάτητη η ομάδα βόλεϊ του ΑΟ Αιγιαλέων η οποία πέτυχε μια ακόμα νίκη, την 4η συνεχόμενη, στα πλει-άουτ της preleague και «κλείδωσε» σε πολύ μεγάλο βαθμό την παραμονή στη κατηγορία.

Η ομάδα του Αιγίου, πιάνοντας πολύ καλή απόδοση, επικράτησε με 3-0 (25-13, 25-18,25-23) σετ της ομάδας της Κομοτηνής και πήρε 3 πολύτιμους βαθμούς που την φέρνουν μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Παπαδόπουλου α πήρε εύκολα τα 2 πρώτα σετ απέναντί στους Θρακιώτες που με τη σειρά τους προσπάθησαν να μπουν στο ματς στη διάρκεια του 3ου σετ αλλά στο τέλος μέτρησε η ψυχραιμία των γηπεδούχων, που μετά το τέλος του αγώνα πανηγύρισαν την 4η συνεχόμενη νίκη τους στη διαδικασία των PLAY OUT.

Το μήνυμα της διοίκησης μετά το τέλος του αγώνα: «Τέταρτη σερί νίκη για την ανδρική μας ομάδα σήμερα, απέναντι στην ομάδα της Κομοτηνής. Νίκη εδραίωσης της πρωτιάς στα play out  απόψε για τα λιοντάρια μας, με 3-0! Ευχαριστούμε τον κόσμο του Αιγίου που σπεύδει αθρόος για να στηρίξει την προσπάθειά μας».

ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παπαδόπουλος): Βασιλάκος, Σαλαβασίδης, Δημησιάνος, Λουπ, Βλαχοστάθης, Μαυραγάνης, λίμπερο ο Σύρος (Χασάπης, Καραγεώργος, Παπασταθόπουλος).


Στα δύο άλλα παιχνίδια τα αποτελέσματα ήταν:

Πιερικός – Πανερυθραϊκός: 3-1

Πανιώνιος – Άρης: 0-3

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1) Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ  11

2) ΠΙΕΡΙΚΟΣ  9

3) ΑΡΗΣ  7

4) ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ  6

5) ΚΟΜΟΤΗΝΗ  3

6) ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  0

 

sportfmpatras.gr

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου