ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Επιτυχίες και διακρίσεις στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Τετράθλου Κ14 στην Πάτρα για την Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου

Επιτυχίες και διακρίσεις σημείωσε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου
Τετράθλου Κ14 η ομάδα της Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου το Σάββατο 19 Μαρτίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών.

Για μία ακόμη φορά δείξαμε ότι όλοι στην ομάδα είμαστε κοντά στα παιδιά και προχωράμε με γερές βάσεις μέχρι να γίνουμε πρωταθλητές!! Ξεκινάμε μαζί από τις Ακαδημίες μας, από τα σπλάχνα της ομάδας, προπονούμαστε σωστά και εξελισσόμαστε. Δεν υπάρχουν αθλητές που ήρθαν πρωταθλητές στην ομάδα μας. 

Αυτό το απέδειξε περίτρανα ο αθλητής μας Σαμίκος Παναγιώτης όπου στο άλμα εις μήκος πραγματικά πέταξε!! Έκανε άλμα στα 5.20 μέτρα όπου για την ηλικία του (2010) είναι απίστευτο!! Ένας αθλητής ο οποίος πήρε 2 μετάλλια στους αγώνες, στο μήκος Χρυσό και στο μπαλάκι Χάλκινο, ενώ τερμάτισε 2ος στη γενική κατάταξη του Πρωταθλήματος ανάμεσα σε 14 σωματεία που έλαβαν μέρος στους αγώνες!! 

Εκτός από τον Παναγιώτη άλλη μια αθλήτρια μας η Μητροπούλου Ιωάννα τερμάτισε 3η στα 60μέτρα ταχύτητα κατακτώντας Χάλκινο μετάλλιο και 11η στη γενική κατάταξη. Πάρα πολύ καλά πήγαν και οι άλλοι δυο ταλαντούχοι αθλητές μας μολονότι δεν κατέκτησαν μετάλλιο. 

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Θεοφανόπουλο όπου στα 60μέτρα ταχύτητα τερμάτισε 4ος και στη γενική κατάταξη 12ος και την Κόμη Ανδρομάχη όπου τερμάτισε 10η στα 60μέτρα ταχύτητα και 10η στη γενική κατάταξη.

Όλα τα παιδιά αυτά όπως αναφέραμε προέρχονται από τις Ακαδημίες μας, πήγαν πάρα πολύ καλά και αποδείξαμε για άλλη μια φορά ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από τις ''μεγάλες'' ομάδες. Όλα είναι ένας μύθος. Να αναφέρουμε ότι η ομάδα μας πέρυσι κατέκτησε 3 Πανελλήνια Πρωταθλήματα στην κατηγορία Κ16!!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Πιστεύουμε πολύ σε αυτά και είμαστε σίγουροι ότι θα έχουν ένα λαμπρό μέλλον. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους γονείς που στηρίζουν την προσπάθεια μας, ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές των αγώνων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου