ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Παναιγιάλειος: Προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ερασιτεχνών - Βραβεύτηκε ο Γκέκας

Με 4-1 επικράτησε ο Παναιγιάλειος της Α.Ε. Μετοχίου και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη Πατρών.

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι αρχηγοί Μετοχίου, Παναιγιαλείου και η διαιτητική τριάδα έστειλαν ένα κοινό μήνυμα ενάντια στον πόλεμο στην Ουκρανία. Κρατώντας ο καθένας ένα χαρτί στο οποίο αναγραφόταν το μήνυμα “OXI ΠΟΛΕΜΟ” απέδειξαν ότι ο αθλητισμός ενώνει και μπορεί να έχει και κοινωνικό περιεχόμενο, όταν αξιοποιείται σωστά.

Η κίνηση αυτή καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους οι οποίοι συνεχάρησαν τις δύο ομάδες.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Α.Ε. Μετοχίου ζούσαν για αυτό το παιχνίδι και βράβευσαν τον Φάνη Γκέκα, για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο Γιάννης Αχαγιώτης παλιός ποδοσφαιριστής της Α.Ε. Μετοχίου που έχει φορέσει και τη φανέλα των Αιγιωτών για μια πενταετία, ενώ οι “πράσινοι” είχαν ετοιμάσει και λαβαράκια από την Playsports, με την ημερομηνία της αναμέτρησης, αφού ήταν ένα πολύ ιστορικό ματς γι’ αυτούς.

Τα ζευγάρια των “8” του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Μετά την πρόκριση του Παναιγιαλείου επί της Α.Ε. Μετοχίου (4-1) οριστικοποιήθηκαν και τυπικά τα ζευγάρια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών:

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Ατρόμητος Πατρών – Αχαϊκή

Άρης Πατρών – Παναιγιάλειος

Αναγέννηση Ψαθοπύργου – Διαγόρας Βραχνεΐκων

Κεραυνός Αγίου Βασιλείου – Πάτραι ΑΠΣ

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ

Νικητής ζευγαριού 1 – Νικητής ζευγαριού 3

Νικητής ζευγαριού 2 – Νικητής ζευγαριού 4

• Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου ερασιτεχνών, στον ημιτελικό γύρο (στους 4) οι αγώνες θα διεξαχθούν σε ουδέτερα γήπεδα, που θα οριστούν από την Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.Α.

patragoal.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου