ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Η Παναχαϊκή έΧασε βαθμούς με τον Παναιγιάλειο

Η ομάδα της Παναχαϊκής έμεινε ισόπαλη 1-1 με τον Παναιγιάλειο για την 23η αγωνιστική της Γ΄Εθνικής και πλέον είναι στο +5 από τον Τηλυκράτης Λευκάδας.

Η πατρινή ομάδα όμως εξακολουθεί να κρατά την τύχη στα χέρια της αφού αν νικήσει στα δυο ματς που απομένουν, θα κόψει πρώτη το νήμα στον 4ο όμιλο.

Στο αγωνιστικό μέρος, αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά για την Παναχαϊκή η οποία στο 8΄ απείλησε όταν σε αντεπίθεση ο Καραακλαιτς άργησε να σουτάρει και στη συνέχεια ο Λιποράσε έκανε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνά άουτ.

Το σκορ άνοιξε στο 17΄ όταν ο Παναιγιάλειος εκμεταλλεύτηκε λάθος στη μεσαία γραμμή, ο Σκούτας έφυγε μόνος του, πλάσαρε τον Κολοβούρη και έγραψε το 1-0.

Η Πατρινή ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν τα κατάφερε γιατί είχε πρόβλημα στη μεσαία γραμμή και δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους.

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ

Στο τελευταίο 15λεπτο οι κοκκινόμαυροι ανέβασαν στροφές, με τους Κέρι και Καρακλάιτς ο οποίος στο 37΄ κέρδισε πέναλτι αλλά ο Κέρι δεν ήταν εύστοχος αφού το έπιασε ο Ιωαννίδης.

Στη συνέχεια της φάσης, ο Κέρι έκανε το σουτ από διαγώνια θέση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 38΄ γράφοντας το 1-1.

Η Παναχαϊκή είχε καλή στιγμή και στο 43΄ με το σουτ του Κέρι αλλά το έβγαλε ο Ιωαννίδης ο οποίος κράτησε το 1-1 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟ Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι αρχές του ημιχρόνου ήταν χωρίς πολλές φάσεις με τη μπάλα να παίζεται στη μεσαία γραμμή και με εξαίρεση ένα σουτ από τον Παναιγιάλειο, δεν υπήρξε κάτι αξιοσημείωτο μέχρι το  65΄.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος πέρασε στο ματς τον Κυβελίδη στο 70΄ και εκείνο το σημείο οι κοκκινόμαυροι έγιναν πιο πιεστικοί με τους Καρακαλιτς και Κέρι να είναι δραστήριοι.

Η Πατρινή ομάδα είχε μεγάλη ευκαιρία στο 76΄με το σουτ του Μπουρλάκη αλλά από εκεί  και πέρα όχι κάτι άλλο αν και είχε την  πρωτοβουλία των κινήσεων.

Οι κοκκινόμαυροι πίεσαν ακόμα πιο πολύ στα τελευταία λεπτά αλλά δεν μπόρεσαν να ξεκλειδώσουν την  άμυνα της Αιγιώτικης ομάδας. 

 

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γκέκας): Ιωαννίδης, Κουρτελέσης (69΄ Πλατυκώστας), Μακρίδης, Σ. Αφούσι, Παπαδόπουλος, Γκασίδης, Καρακούτης (90΄Ψωμάρας), Σκούτας (46΄ Λιάτος), Κασταν (65΄ Βλαχόπουλος), Αλ. Αφούσι,  Χατζηαντωνίου.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Μαγκάκης (70΄Κυβελίδης), Τσακμάκης, Σμίλτος, Λιποράσε, Κωνσταντακόπουλος, Αλεξόπουλος, Μπουρλάκης, Καρακλαιτς (83΄Λιμάτσι), Τεγούσης και Κέρι.

Μετά το τέλος του αγώνα στο Αίγιο, ο τεχνικός του Παναιγιαλείου, Φάνης Γκέκας, δήλωσε: «Για εμάς ήταν ένα τοπικό ντέρμπι, παίξαμε για εμάς, ξέραμε πως ήταν δύσκολο καθώς η Παναχαϊκή διεκδικεί την άνοδο της Σούπερ λιγκ 2. Από το 1ο λεπτό ξεκινήσαμε όσο πιο δυνατά μπορούσαμε και μετά θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Νομίζω πως παίχτηκε ποδόσφαιρο  στο α΄ ημίχρονο, μας αδικεί έτσι όπως φάγαμε το γκολ μετά το πέναλτι αν και ήταν πολύ όμορφο γκολ και συγχαρητήρια.

Στο β΄ ημίχρονο παίχτηκε παιχνίδι δύναμής, ξέραμε πως η Παναχαϊκή θα θέλει να βάλει γκολ αλλά και εμείς παίξαμε για το γόητρο μας. Έτσι θα παίξουμε σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος».

 

sportfmpatras.gr


Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής:

Τηλυκράτης – ΠΑΟ Βάρδας 1-0

Εθνικός Σκουλικάδου – ΑΟ Διαβολιτσίου 0-1

Διαγόρας Βραχνεΐκων – Αναγέννηση Άρτας 1-0

Παναιγιάλειος – Παναχαϊκή 1-1

Παναγρινιακός – Ναυπακτιακός Αστέρας 2-1

 

Η επόμενη (24ή) αγωνιστική  

Παναιγιάλειος – Εθνικός Σκουλικάδου

Α.Ο. Διαβολιτσίου – Τηλυκράτης Λευκάδας

Παμβουπρασιακός – Αίας Γαστούνης

ΠΑΣ Αχέρων – Διαγόρας Βραχνεΐκων

Αναγέννηση Άρτας – Ναυπακτιακός Αστέρας

Αμβρακικός Λουτρού – Παναγρινιακός 0-3 α.α.

ΡΕΠΟ: Παναχαϊκή

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου