ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

ΑΟ Αιγιαλέων: Νίκη επί του Πανιωνίου - Καθοριστικό βήμα για την παραμονή

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση η ομάδα βόλεϊ του ΑΟ Αιγιαλέων νίκησε εντός έδρας με 3-1 (20 – 25, 25 – 20, 25 – 18, 25 – 23) σετ  τον Πανιώνιο για την 7η αγωνιστική της φάσης των play out της Preleague και με τους 3 βαθμούς έκανε καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Αιγιαλέων δεν ξεκίνησε καλά και έχασε το πρώτο σετ όμως στη συνέχεια ανέβασε στροφές και με πολύ καλή δουλειά σε άμυνα και επίθεση, πήρε τα 3 επόμενα και μαζί τη νίκη με 3-1.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να ευχαριστήσει τη διοίκηση και τους παίκτες του Πανιωνίου γι’ αυτή τη συνάντηση που προσέφερε ποιοτικό βόλεϊ στους φιλάθλους εντός και εκτός γηπέδου!

Ο Αιγιαλέων «έπιασε» τον Πανευθραϊκό, ο οποίος αν και προηγήθηκε 2-0 σετ στην Κομοτηνή, νίκησε 3-2 την ομώνυμη ομάδα «χάνοντας» έναν βαθμό. Το παιχνίδι Άρης-Πιερικός θα γίνει σήμερα.

Η ομάδα δίνει ραντεβού ξανά με το κοινό του Αιγίου στην τελευταία αγωνιστική όπου θα υποδεχτεί τον Άρη, ενώ τα επόμενα δυο παιχνίδια της είναι σερί εκτός, με τον Πιερικό και την Κομοτηνή.

ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παπαδόπουλος): Λουπ, Δημησιάνος, Βλαχοστάθης, Μαυραγάνης, Δασκαλόπουλος, Σαλαβασίδης, λίμπερο ο Σύρος (Καραγιώργος ως λίμπερο, Βασιλάκος, Νανόπουλος, Παπασταθόπουλος).

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

                                  Α       ΣΕΤ        Β  

Πιερικός                 6       17-6        15

ΑΟ Αιγιαλέων        7       16-10     14

Πανερυθραϊκός     7       16-9       14

Άρης                        6       14-9        9

Κομοτηνή               7       8-19        5

Πανιώνιος              7       3-21        0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου