ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

6ο RALLY REGULARITY Monte Vostitsa


Το Αθλητικό Σωματείο Α.Λ.Μ.Α – ΑΙΓΙΟΥ ανακοινώνει τη διοργάνωση του αγώνα ακριβείας ιστορικών αυτοκινήτων "6ο  RALLY REGULARITY Monte Vostitsa", την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024.

Η εκκίνηση και τερματισμός θα γίνουν στην πόλη του Αιγίου και με διαδρομές μέσα από την Ακράτα, τη λίμνη Τσιβλού, τα Καλάβρυτα, την Αγία Λαύρα, τους Πετσάκους, την Πλατανιώτισσα, τα Μπουφούσκια.

Ο σπουδαίος αυτός αγώνας πραγματοποιείται ύστερα από έγκριση της Ομοσπονδίας ΟΜΑΕ και αποτελεί τον πέμπτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος RALLY REGULARITY Ιστορικών αυτοκινήτων.

Το φθινοπωρινό τοπίο, η ιδιαίτερη ομορφιά του ορεινού οδικού δικτύου, η ιστορία και τα παραδοσιακά χωριά της περιοχής είναι βέβαιο πως θα μαγέψουν και θα αποζημιώσουν τους συμμετέχοντες και τους θεατές.

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για έκτη συνεχή χρονιά που έχουμε την στήριξη του Δήμου Αιγιαλείας και στον φετινό μας αγώνα, έχοντας καταλυτικό ρόλο σε μία κοινή επιτυχημένη διοργάνωση. 


Η εκκίνηση, ο τερματισμός και η απονομή του αγώνα θα λάβουν χώρα την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στα Ψηλά Αλώνια στο Αίγιο, έναν φιλόξενο χώρο στην καρδιά της πόλης, με εύκολη πρόσβαση για όσους φίλους θέλουν να θαυμάσουν από κοντά τα υπέροχα αυτά ιστορικά αυτοκίνητα που με τόση αγάπη και θυσίες συντηρούν και προετοιμάζουν οι ιδιοκτήτες τους.

Ο συντελεστής του αγώνα είναι 1 και περιλαμβάνει συνολικά περισσότερα από 160 χιλιόμετρα, με 8 Ε.Δ.Α. και περισσότερες από 75 χρονομετρήσεις. Η διαδρομή έχει καταγραφεί με ακρίβεια μέτρου με τη χρήση του ελληνικού οργάνου ακριβείας Trail Trip, με αισθητήρα σε πίσω δεξί τροχό προσθιοκίνητου οχήματος, ελαστικά χαμηλού προφίλ και ρυθμό ανάγνωσης τέσσερις φορές ανά περιστροφή.


Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν στις 16/9/2024 και λήγουν στις 27/9/2024!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.alma-aigiou.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου