ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Ε.Γ.Ε. - Παράρτημα Αιγίου: Ενημερωτική Συνάντηση μελών και φίλων στα Ψηλαλώνια

Η Ένωση Γυναικών Ελλάδας (Ε.Γ.Ε.) -Παράρτημα Αιγίου, θα πραγματοποιήσει Συνάντηση Ενημέρωσης μελών και φίλων, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024, και ώρα 7μ.μ. στο cafe-restaurant «Vostizza Psitocafe», Βύρωνος 8, στα Υψηλά Αλώνια Αιγίου.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

α) Ενημέρωση για την έναρξη της λειτουργίας του Συμβουλευτικού Κέντρου Δήμου Αιγιαλείας για Συμβουλευτική σε γυναίκες που υφίστανται βία και σε άνεργες. Η ενημέρωση θα γίνει από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας και αρμόδια για το θέμα του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών, κ. Μαρία Γιδά.

β)Ενημέρωση για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2024, στην Καρδίτσα, με θέμα «Μητρότητα: φυσική και υποβοηθούμενη, υιοθεσίες, παρένθετη μητέρα» και δήλωση συμμετοχής για όσες επιθυμούν να πάμε μαζί με πούλμαν στην Καρδίτσα από Παρασκευή 18/9.

γ) Προγραμματισμός άλλων δράσεων.

«Αγαπητή φίλη, η παρουσία και η συμμετοχή σου στις συναντήσεις, τις δράσεις και τις εκδηλώσεις μας, μας δίνει χαρά, αισιοδοξία και δύναμη για να συνεχίσουμε τον καθημερινό, πολύχρονο αγώνα μας, για την ισότητα των φύλων,

την εξάλειψη κάθε μορφής έμφυλης βίας -την πιο σοβαρή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων-, την κατάργηση των ανισοτήτων και την προώθηση των ίσων ευκαιριών σε όλους τους τομείς της ζωής. Όλες μαζί μπορούμε να συζητήσουμε τα προβλήματα μας, να αναζητήσουμε λύσεις ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες μας, να κάνουμε προτάσεις στους αρμόδιους φορείς και να πετύχουμε να πραγματοποιηθούν, όπως έγινε με το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών!! Σε περιμένουμε!».

 

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παρ/τος Ε.Γ.Ε. Αιγίου

Η Πρόεδρος

Ουρανία Κοττά- Κακαβάνη

Η Γραμματέας

Ιωάννα Σκίτσα

Η Αντιπρόεδρος: Λίτσα Γιαννοπούλου

Η Ταμίας: Αναστασία Σακελαρίου

Το μέλος: Ελένη Βλάχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου