ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Παρουσίαση του 14ου βιβλίου του Άγγελου Τσιγκρή στο Αίγιο


Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου και ώρα 6 μμ,, θα παρουσιαστεί στο Αίγιο το νέο  βιβλίο του Αχαιού πολιτικού, δικηγόρου και γνωστού
εγκληματολόγου Άγγελου Τσιγκρή με τίτλο: "Σεξουαλική Κακοποίηση και Εκμετάλλευση Παιδιών: Η Θεσμική Προστασία στην Ελλάδα και την Ευρώπη", το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Σάκκουλα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο "Αλέκος Μέγαρης" στο Αίγιο (οδός Κανελλοπούλου 10).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Θανάσης Κατσιρώδης (Επίτιμος Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου), Νίκος Νικολάου (Εισαγγελέας Εφετών - Προϊστάμενος της Εισαγγελείας Εφετών Πάτρας) και Ανδρέας Τσαπικούνης (Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. - Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας).
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.



Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει βουλευτής Αχαΐας, γενικός γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ, στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη και στο Δίκτυο Πρόληψης της Εγκληματικότητας της ΕΕ.


https://www.sakkoulas.gr/el/editions/a-tsigkris-sexoualiki-kakopoiisi-kai-ekmetallevsi-paidion-thesmiki-prostasia-2024/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου