ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ.: Με 9 αθλητές στον 5ο αγώνα Motocross στην Καβάλα

Με τον προτελευταίο αγώνα Motocross στις Κρινηδες Καβάλας συνεχίστηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ένας αγώνας που ήταν μαζί με το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Motocross, με αποτέλεσμα οι συμμετοχές να φτάσουν τις 213.
Οργανωτικά ο αγώνας ήταν πάρα πολύ καλός με τήρηση των ωραρίων αυστηρά και με την βοήθεια του καιρού είχαμε ένα τέλειο τερέν στην πίστα που ευχαριστήθηκαν όλοι οι αθλητές.
Η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. συμμετείχε με 9 αθλητές στον αγώνα με τους αθλητές να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και να κατακτούν νίκες και βάθρα.

ΜΧ2-ΜΧ125

Ο Φωτάκης Σωτήρης (ΚΤΜ 307) επέστρεψε από την Ρουμάνια όπου συμμετείχε με την Εθνική ομάδα στο Motocross των Ευρωπαϊκών Εθνών κατακτώντας την 6η θέση, στης Κρινηδες οδήγησε το πρώτο σκέλος αφού έφυγε πρώτος στην εκκίνηση και κατάφερε να τερματίσει στην 2η θέση στο τέλος, στο δεύτερο τερμάτισε 4ος κατακτώντας την 2η θέση του αγώνα. Ο Μπάζιος Χρήστος (HUSQVARNA 28) συμμετείχε στα 125cc  και τερμάτισε 6ος και 5ος στα σκέλη και 6ος στον αγώνα.

 

MX WOMAN

Οι αδερφές Λάμπρου σε αυτόν τον αγώνα άλλαξαν θέση τερματίζοντας πρώτη η Αμαλία (YAMAHA 17) με 2η και 1η θέση στα σκέλη και δεύτερη το Τζονάκι (YAMAHA 7) με 1η και 2η θέση στα σκέλη.


MX 65

Φωτόπουλος Δημήτρης (YAMAHA 911) Τερμάτισε 1ος στο πρώτο σκέλος και 2ος στο δεύτερο. Κατακτώντας την 2η θέση στον αγώνα, αναχωρώντας μετά με την οικογένεια του για την Αγγλία από θα συμμετάσχει στο Blu Cru της YAMAHA που γίνεται παράλληλα με το MX Εθνών.

 

ΜΧ 85

Σταματίου Γιάννης (YAMAHA 102) τερμάτισε 7ος και στα δυο σκέλη κατακτώντας την 8η θέση στον αγώνα. Δριχούτη Λαμπρινή (GAS GAS 223) τερμάτισε 13η και 14η στα σκέλη και 14η στον αγώνα.

 

MX 50

Ο μικρότερος της ομάδας Κοντσης Ανδρέας (ΚΤΜ 84) συμμετείχε στον αγώνα ανταγωνιζόμενος με αθλητές της ηλικία τους από τα Βαλκάνια και σε ένα τερέν που δεν είχε ξανά οδήγηση αποκτώντας εμπειρίες

 

ΜΧ SENIOR

Πέφτοντας θύμα τις αυστηρότητας τήρησης των οραρίων ο Βαγενάς Σωτήρης (YAMAHA 450) δεν αγωνίστηκε στο πρώτο σκέλος, στο δεύτερο τερμάτισε 7ος και 14ος στον αγώνα.

Επόμενος και τελευταίος αγώνας στα Τρίκαλα της 19-20 Οκτωβρίου.




  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου