ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον Σύνδεσμο Φιλολόγων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων

O Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων καλεί όλους τους φιλολόγους της περιοχής (εν ενεργεία στη Δημόσια ή Ιδιωτική Εκπαίδευση, συνταξιούχους, Ξένων Γλωσσών)την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, ώρα 11.00 π.μ., στο 2ο Γυμνάσιο Αιγίου, για:
α) Τον απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ. του Συνδέσμου
β) Τις εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. διετίας 2024-2026

Παρακαλούνται οι φιλόλογοι όλων των κατηγοριών να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ., προκειμένου να ανανεωθεί η σύστασή του σε πρόσωπα και ιδέες, αλλά και να υπάρξει συνέχεια στο Σύνδεσμο, ο οποίος για 30 περίπου χρόνια προσφέρει αδιαλείπτως την επιστημονική και πολιτιστική δράση του στην κοινωνία της περιοχής.

Οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι και το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Γιώργο Γεωργόπουλο (τηλ. επ. 6974328935) και στη Γενική Γραμματέα, κ. Κατερίνα Δημουλά (τηλ. επικ.6944970266) ώστε να ετοιμαστούν έγκαιρα τα ψηφοδέλτια και να μην υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση κατά την ψηφοφορία.

Η ψηφοφορία θα διεξάγεται μέχρι τις 13.30 το μεσημέρι της Κυριακής.

Η παρουσία και συμμετοχή εκτός του ότι θα δώσει μεγάλη χαρά, είναι και απαραίτητη, κυρίως για τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου