ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Έναρξη μαθημάτων Σχολής Βυζαντινής Αγιογραφίας Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας στο πλαίσιο της διαρκούς διεύρυνσης της διακονίας της, ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Αγιογραφίας, με στόχο να ανοίξει νέους ορίζοντες, να εμπνεύσει και να ενισχύσει πνευματικά και επαγγελματικά, δημιουργώντας παράλληλα τη νέα γενιά Αγιογράφων του τόπου μας.

Η έναρξη των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και ώρα 5.00 - 8.00 μ.μ. στο Κέντρο Νεότητος «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» της Ιεράς Μητροπόλεως (Πολυχρονιάδου 8, άνωθεν του Ιερού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου), ενώ τα μαθήματα θα παραδίδονται κάθε Δευτέρα 5.00 - 8.00 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να απευθυνθούν στον αγιογράφο κ. Αθανάσιο Παπαγιαννακόπουλο (τηλ. 6972381154), προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή.

Προσκαλούμε και προτρέπουμε τα μέλη της Τοπικής μας Εκκλησίας να προσέλθουν και να φοιτήσουν στη Σχολή Βυζαντινής Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, παρακολουθώντας τα μαθήματα της ιερής τέχνης των εικόνων, ώστε να αναδειχθούν άξιοι συνεχιστές της εκκλησιαστικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου