ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Πρώτη νίκη για τον Παναιγιάλειο


Ο Παναιγιάλειος πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της Αβύθου απέναντι στον Αμαρυνθιακό. Οι μελανόλευκοι που ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κέρδισαν τους 3 βαθμούς με το γκολ του Χαράλαμπου Ντούνη στο 90+2.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιγιάλειος είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού δημιουργώντας τις πρώτες καλές στιγμές για την ομάδα μας, όταν ο Αργύρης Ορτέντζιος επιχείρησε δύο σουτ στο 5ο λεπτό και στο 22ο που πέρασαν και τα δύο αουτ. Στο 41ο λεπτό ο Συρμής από αριστερά δίνει στον Ρίντι και το δικό του σουτ περνάει αουτ. Στο 45ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι δημιουργούν την πρώτη τους ευκαιρία με το σουτ του Ντελέκου να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 59ο λεπτό ο Γιάννης Ρίζος ήρθε από το αριστερό άκρο της άμυνας και το σουτ του σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Κυριατζή. Στο 80ο λεπτό το σουτ του Λιάτου που είχε περάσει ως αλλαγή πριν λίγα λεπτά, πέρασε άουτ.

Το γκολ της νίκης ήρθε τελικά στο 90+2 μετά το ελεύθερο του Αντωνόπουλου που είδε τον Αθανασόπουλο και εκείνος επέμεινε αρκετά, κέρδισε την μπάλα από τον Πέππα και στη συνέχεια και από τον τερματοφύλακα του Αμαρυνθιακού, έδωσε την ασίστ στον Ντούνη που πλάσαρε για το 1-0 και ξεσήκωσε όλο το γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι στο 93ο λεπτό δημιούργησαν μία φάση, αλλά η κεφαλιά του Τσέλλου σταμάτησε στον μελανόλευκο γκολκίπερ, στον Αντωνόπουλο.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γαλτσίδης): Αντωνόπουλος, Σταθόπουλος, Αρβανίτης, Λιάκος, Ρίζος, Ορτέντζιος, Ντούκας (76′ Λιάτος), Μπούμπας (64′ Σταυρόπουλος), Φερέιρα (82′ Αθανασόπουλος),  Σάλλα (76′ Κατσαϊτης), Συρμής (64′ Ντούνης).
ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Καρβέλης): Κυριατζής, Χατζηστάμου, Πέππας, Τσέλλος, Νικολόπουλος, Ντελέκος, Τόρα (64′ Βιέννας). Λ. Μικές (64′ Δέδες), Ρεσβάνης, Μέτσιο (83′ Κόκιος), Γκιόσι (83′ Σιαράπης), Γκέρσι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου