ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Η διοίκηση του Συλλόγου Πολυτέκνων Αιγιαλείας στους χώρους του ΚΔΑΠ «Η Μικρή Παρέα»


Στον φιλόξενο χώρου του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Η Μικρή Παρέα» ξεναγήθηκαν χθες ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Αιγιαλείας Θεόδωρος Κακός και Βαγγέλης Κουτρουμπέλης, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Συλλόγου με το ΚΔΑΠ «Η Μικρή Παρέα».


Τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου Πολυτέκνων βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τους υπευθύνους του ΚΔΑΠ «Η Μικρή Παρέα» επαναβεβαιώνοντας ότι η συνεργασία προήλθε δεδομένων των υψηλών παροχών του ΚΔΑΠ δίδοντας στα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών τη δυνατότητα να απασχολούνται δημιουργικά τα απογεύματα τους για 4 ώρες στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ στην οδό Παναγιωτοπούλων 8, στην καρδία της πόλης του Αιγίου.

Το ΚΔΑΠ «Η Μικρή Παρέα» προσφέρει προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για τα παιδιά των μελών του Συλλόγου Πολυτέκνων Αιγιαλείας ηλικίας 5-12 ετών, καθώς χρηματοδοτείται από πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

Έτσι τα μέλη του συλλόγου δίνουν την δυνατότητα στα παιδιά τους να συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως Μουσικοκινητική Αγωγή, Κατασκευές, Χειροτεχνίες, Επιτραπέζια Παιχνίδια, Θεατρική Αγωγή, Ζωγραφική, Χορογραφίες, Ρομποτική, Ντοκιμαντέρ, Αγγλικά και Πληροφορική χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση!

*Φωτό από την επίσκεψη οι κύριοι Κακός -Κουτρουμπέλης με τον υπεύθυνο του ΚΔΑΠ κ΄. Γιάννη Τρίψα.


Ημερήσιος της Αχαΐας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου