ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Ηχηρές παρουσίες από το χώρο του μπάσκετ στην τελετή λήξης των Ακαδημιών του Αστέρα Τέμενης B.C.

Το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 και ώρα 19:00 η «Ακαδημία Αστέρα Τέμενης B.C.» θα πραγματοποιήσει γιορτή για τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2019 - 2020 στο ανοιχτό γήπεδο της Τέμενης Αιγίου.

Το «παρών» θα δώσουν διακεκριμένοι παράγοντες του ελληνικού μπάσκετ στους οποίους θα απονεμηθούν βραβεία για την συνολική προσφορά τους στην ελληνική καλαθοσφαίριση και στην προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους. 

 

Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι του Αστέρα Τέμενης B.C. θα είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου «Προμηθέας Πάτρας» Χρήστος Μήλας και ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού και νυν του Ιωνικού Βαγγέλης Σακελλαρίου, οι οποίοι από πλευράς τους έχουν βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να υπάρχει ζωντανό το όνειρο της ακαδημίας, του αθλητισμού αλλά και της νέας γενιάς.

 

Στη γιορτή θα απονεμηθούν διπλώματα και μετάλλια σε όλους τους μικρούς αθλητές Juniors της Ακαδημίας μας για τη χρονιά που πέρασε, τόσο για την συμμετοχή τους στα παιδικά πρωταθλήματα, όσο και για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες εντός και εκτός νομού σε διάφορα τουρνουά κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

 

Με την ολοκλήρωση της γιορτής λήξης της Ακαδημίας μας, το Δ.Σ. της Ακαδημίας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους αυτούς που συνέβαλαν στην επιτυχημένη έκβασή της, κλείνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εναρκτήρια χρονιά της Ακαδημίας και ιδιαίτερα του Παιδικού τμήματος, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.

 

Πιο συγκεκριμένα, όπως σημειώνει ο κ. Γιώργος Χρηστίδης, Πρόεδρος του Αστέρα Τέμενης B.C. «στόχος μας είναι να παράγουμε ήθος, να εκπαιδευτούμε καλύτερα και να αποκτήσουμε την τεχνογνωσία ανάδειξης παικτών, ώστε τα δικά μας παιδιά να εξελιχθούν, να πάρουν τη θέση που τους αξίζει στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης και να γράψουν τη δική τους ιστορία στα παρκέ, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στα τμήματα των Ακαδημιών και επιδιώκοντας να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στους μικρούς αθλητές». 

 

Εξάλλου, προς επίρρωση των ανωτέρω, υπενθυμίζεται ότι από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, η Ακαδημία Αστέρα Τέμενης B.C. ένωσε τις δυνάμεις της με ένα ακόμα σωματείο, τον Προμηθέα Πάτρας, θέτοντας έτσι υψηλότερους στόχους σε επαγγελματικό επίπεδο, δημιουργώντας παράλληλα τις προϋποθέσεις, ώστε οι παίκτες της να επεκτείνουν τα όρια των αθλητικών τους ονείρων.

 

Τέλος, θα ακολουθήσει κέρασμα, παιχνίδια, δραστηριότητες, μουσική και χορός για μικρούς και μεγάλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου