ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Με δυναμισμό και όρεξη για εποικοδομητικές αλλαγές οι νεοεισερχόμενοι στο Δ.Σ. του Συλλόγου «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς»

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αιγίου «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς» πραγματοποίησε την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του, την Κυριακή 21 Ιουνίου στην κεντρική αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αιγίου.

Θέματα: 

1) Απολογισμός της διαχειριστικής περιόδου του έτους 2019 – Ισολογισμός – Προϋπολογισμός της διαχειριστικής περιόδου του έτους 2020.

2) Προγραμματισμός δράσεων για τη νέα περίοδο.

3) Αρχαιρεσίες για την εκλογή οργάνων του Συλλόγου (Διοικητικό Συμβούλιο και Ελεγκτική Επιτροπή).

4) Πρόγραμμα αγώνων – Ομοσπονδία – Ενημέρωση κ.λπ.

Η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκε με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων νόμιμων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας.

 

Με δυναμισμό και όρεξη για εποικοδομητικές αλλαγές οι νεοεισερχόμενοι στο διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Αιγίου «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς». 

 

Αναζήτηση χορηγών, αλλαγή καταστατικού, δημιουργία εσωτερικού κανονισμού, διαμοιρασμός και οριοθέτηση αρμοδιοτήτων, καλύτερες αμοιβές για τους προπονητές, οι πρώτες κινήσεις των μελών της νέας διοίκησης. 

 

Κοινός στόχος η πραγματοποίηση με την ίδια και μεγαλύτερη επιτυχία τόσο η αγωνιστική παρουσία των αθλητών όσο και η διοργάνωση των τριών αγώνων που αναλαμβάνει ο δήμος με τη συνεργασία του Αθηνόδωρου τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα το γύρο της λίμνης «Τσιβλού», τα «Αιγιάλεια» και προπάντων τον «Ημιμαραθώνιο Αιγιαλείας» που προτάθηκε να συνδεθεί με τη τοπική εορτή στις 26 Ιανουαρίου, ιδιαίτερα την επόμενη χρονιά (2021) που θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821.

 

Εκφράστηκε από τα μέλη και η άποψη να οριστεί από τα μέλη της διοίκησης το μέλος που θα αναλάβει την ευθύνη της επικοινωνίας τόσο με το Δήμο όσο και τα μέλη του συλλόγου, όσον αφορά την πορεία σχεδιασμού και εκτέλεσης του εγκεκριμένου από την Περιφέρεια κλειστού προπονητηρίου πίσω από τις δυτικές κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου. 

 

Επίσης ακούστηκε από τη γενική συνέλευση ότι θα πρέπει το νέο διοικητικό συμβούλιο να κάνει πρόταση στους υπεύθυνους φορείς αφ’ ενός για αξιοποίηση της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής για τους δρομείς μεγάλων αποστάσεων και όχι μόνο, αλλά και για δημιουργία βοηθητικού γηπέδου δίπλα στο υπάρχον Στάδιο και αν αυτό δεν είναι εφικτό στη συγκεκριμένη τοποθεσία, να γίνει στόχος να δημιουργηθεί σε άλλη τοποθεσία ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο. 

 

Καταγράφηκε τέλος η άποψη να γίνεται ετήσια κοινή γιορτή των αθλητικών σωματείων της πόλης μας υπό την αιγίδα του Δήμου όπου θα γίνονται και οι σχετικές βραβεύσεις για τις επιτυχίες και το έργο του έμψυχου δυναμικού της πόλης μας στο χώρο του αθλητισμού.

 

Ευχόμαστε στους Γιάννη Ρωμανό, Νεκτάριο Αργυριάδη, Κωνσταντίνο Βασιλείου, Παναγιώτη Μουρδέκα, Άγγελο Μουρίκη, Ραδάμανθυ Σκούντζο και Βασίλη Σωτηρόπουλο καλή θητεία προς το συμφέρον του αθλητισμού της πόλης μας, ειδικότερα του στίβου και προπάντων των νέων παιδιών που αναζητούν να ενταχθούν σε ένα ασφαλές περιβάλλον προκειμένου να κοινωνικοποιηθούν να αθληθούν αλλά και πιθανότατα να αναδείξουν τα ταλέντα τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου