ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου παρευρέθηκε ο Λάμπης Παπαδόπουλος

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου που έγινε στους Μολάους Λακωνίας το διήμερο 20 & 21 Ιουνίου 2020

παρευρέθηκε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΕΣΠ και Πρόεδρος του Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας κ. Λάμπης Παπαδόπουλος. 

 

Υπήρξε ένα γόνιμο και δημιουργικό διήμερο με παρουσιάσεις και θέσεις τοπικών αξιωματούχων αλλά και των μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Στην τοποθέτησή του ο Πρόεδρος ανέπτυξε τα προβλήματα των Εμπόρων της περιοχής μας στη μετά covid εποχή, το δυσπρόσιτο τραπεζικό σύστημα για τους «μικρούς» και τα «κλειστά αυτιά» των κυβερνώντων απέναντι στην δύσκολη καθημερινότητα της επιχειρηματικότητας και της Εμπορικής ζωής του Τόπου μας

 


Στις φωτογραφίες  που επισυνάπτονται  εκτός του Προέδρου του Συλλόγου βλέπεται : την Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μολάων που φιλοξένησε και το διήμερο forum καθώς επίσης τον Δήμαρχο Σπάρτης και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδος, ενώ στην φωτογραφία της τοποθέτησης του Προέδρου είναι ο Πρόεδρος και  ο Γ. Γραμματέας του Ο.Ε.ΕΣ.Π.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου