ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Αιγιάλεια: Αισιοδοξία Ξενοδόχων για τον θερινό Τουρισμό - Που ποντάρουν


Από την πλευρά των Ξενοδόχων της Αιγιάλειας εκφράζεται αισιοδοξία, μετά και το πακέτο των κυβερνητικών μέτρων τα οποία και εκτιμούν ως «θετικά».

Οι ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων και άλλων καταλυμάτων, κρίνουν πως μέχρι τις 15 Ιουνίου προλαβαίνουν να ετοιμαστούν, λαμβάνοντας και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, έπειτα και από τη συγκεκριμενοποίηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

 

«Ανοίγουμε τα φτερά μας ως Ελλάδα και ως Αιγιάλεια, με ρίσκα, αλλά η ζωή συνεχίζεται» λέει ενδεικτικά ο εκπρόσωπος των Ξενοδόχων Χρήστος Κανελής, που δεν περιμένει η περιοχή να φτάσει στα περσινά επίπεδα επισκεψιμότητας, αλλά όπως λέει, θα 'ναι τεράστια επιτυχία να φτάσει στα μισά.

 

Σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον ξένων τουριστών για την περιοχή, οι ξενοδόχοι λένε πως αυτό δεν σταμάτησε ποτέ, αλλά μέχρι τώρα μόνο ένα γκρουπ Γερμανών έχει κλείσει, μέσα στον Ιούλιο, σε μονάδα των Σελιανιτίκων και οι άλλοι είναι μεμονωμένοι επισκέπτες από Πολωνία, Βουλγαρία κ.ά.

 

«Μη τα βλέπουμε όλα ρόδινα, γιατί υπάρχουν σκιές. Ωστόσο, ξένοι τουριστικοί πράκτορες άρχισαν πάλι να προωθούν την ασφαλή περιοχή μας στο εξωτερικό» λέει ο κ. Κανελής.

 

Αυτό στο οποίο πάντως ποντάρουν οι Ξενοδόχοι, για τον Ιούλιο αλλά πιο πολύ για τον Αύγουστο, είναι η εγγύτητα της Αιγιάλειας με την Αθήνα και την Πάτρα, τα ειδικά πακέτα προσφορών προς Έλληνες και η υγειονομική κάλυψη της περιοχής.

 

«Αν βοηθήσει λίγο και το Κράτος, θα τα πάμε καλά φέτος» συμπληρώνει ο κ. Κανελής.

 


pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου