ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Τακτική συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αιγιαλείας κεκλεισμένων των θυρών στις 20 Ιουλίου

Η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αιγιαλείας, στο Δημαρχιακό Κατάστημα (ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ) δια ζώσης (κεκλεισμένων των θυρών),

σύμφωνα με το άρθρο 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, (ΦΕΚ 55/11.03.2020 τεύχος Α’), στις είκοσι (20) Ιουλίου 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και σε όσα ήθελε δεχθεί εκτός αυτής, αφού τα κρίνει ως κατεπείγοντα:

 

1. Έγκριση Πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης προσωρινού αναδόχου του έργου: «Επισκευή Σχολικών κτιρίων Δ.Ε. Αιγίου» Δήμου Αιγιαλείας. 

 

2. Έγκριση Πρακτικού Γ’ Φάσης ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης προσωρινού αναδόχου του έργου: «Κατασκευή και λειτουργία κέντρου διημέρευσης – ημερήσιας φροντίδας και στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης για άτομα με ειδικές ανάγκες». 

 

3. Έγκριση Πρακτικού Ν. 3 Ηλεκτρονικής Αξιολόγησης Δικαιολογητικών κατακύρωσης της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια οικοδομικών υλικών για τις ανάγκες του Δήμου Αιγιαλείας».

 

4. Έγκριση Πρακτικού Ν. 2 Ανοίγματος Οικονομικών προσφορών του Διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια αναλώσιμων υλικών για εκτυπωτές, φωτοτυπικά μηχανήματα & fax γραφικής ύλης και ειδών γραφείου και χαρτιού μηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Αιγιαλείας».

 

5. Καθορισμός όρων διακήρυξης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια ασφαλτομίγματος του Δήμου Αιγιαλείας».

 

6. Έγκριση Πρακτικού Ν. 3 Ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του Διαγωνισμού για την: «Προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας του Δήμου Αιγιαλείας.

 

7. Απαλλαγή υπόλογου εντάλματος προπληρωμής για την: «υπογείωση δικτύου ΔΕΔΔΗΕ στα πλαίσια του έργου «Ανάπλαση Εμπορικού Κέντρου Αιγίου: Ενότητα 2 Πλατεία Αγίας Λαύρας και περιμετρικές οδοί και Ενότητα 3 Πλατεία Βάλφουρ και περιμετρικές οδοί». 

 

8. Έγκριση τακτοποίησης - διαγραφής ΤΑΠ Δημοτικής Ενότητας Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας.

 

9. Έγκριση διαγραφής ΤΑΠ Δημοτικής Ενότητας Αιγείρας Δήμου Αιγιαλείας.

 

10. Έγκριση διαγραφής τελών Νεκροταφείου Δημοτικής Ενότητας Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας.

11. Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης για παραλλαγή δικτύου Δημοτικού φωτισμού.

 

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το Άρθρο 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ5/11.03.2020 τεύχος Α’ ), «Κατεπείγουσες Διατάξεις  για τη λειτουργία  Δήμων και Περιφερειών κατά τη διάρκεια της λήψης μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού

COVID-19»,  οι συνεδριάσεις πραγματοποιούνται με κάθε  πρόσφορο τηλεπικοινωνιακό μέσο και στην περίπτωση της δια ζώσης σύγκλησης των συμβουλίων, οι συνεδριάσεις πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου