ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

ΕΠΣ Αχαΐας: Οι ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων - Μειώνεται το ποσό των παραβόλων σε όλες τις Κατηγορίες

Πολλές και σημαντικές αποφάσεις προέκυψαν από το ΔΣ της ΕΕ της ΕΠΣ Αχαΐας για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και για διάφορα άλλα θέματα που αφορούν το τοπικό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά:

 

* Η γενική συνέλευση της ΕΠΣΑ που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω κορονοϊού μέχρι τις 30 Ιουνίου, θα γίνει μαζί με τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων στο τέλος Αυγούστου.

 

* Μειώνεται το ποσό των παραβόλων σε όλες τις Κατηγορίες και διαμορφώνονται ως εξής:

Α’ Κατηγορία: 170 από 240 ευρώ.

Β’ Κατηγορία: 120 από 190 ευρώ.

Γ’ Κατηγορία: 80 από 120 ευρώ.

Κύπελλο Ερασιτεχνών: 30 από 50 ευρώ.

 

* Η προθεσμία των δηλώσεων συμμετοχής λήγει στις 10 Αυγούστου. Τα σωματεία έχουν τη δυνατότητα να καταβάλλουν το 50% του ποσού του παραβόλου με τη δήλωση συμμετοχής και το υπόλοιπο με την έναρξη του πρωταθλήματος.

 

* Το παράβολο για τις ομάδες που επαναδραστηριοποιούνται είναι δωρεάν.

 

* Εφόσον τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Πολιτείας επιτρέψουν τη διεξαγωγή αγώνων και προπονήσεων, και εφόσον δεν προκύψει νέο lockdown, οι ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων διαμορφώνονται ως εξής (υπόκεινται όμως σε αλλαγές):

Α’ Κατηγορία: 26-27 Σεπτεμβρίου.

Β’ Κατηγορία: 26-27 Σεπτεμβρίου.

Γ’ Κατηγορία: 10-11 Οκτωβρίου.

 

* Δεν θα ορίζονται πλέον παρατηρητές στα παιχνίδι. Πριν από κάθε παιχνίδι θα αποφασίσουν οι δύο ομάδες και ενδεχομένως να υπάρχουν δύο (ένας από κάθε σωματείο).

 

* Γήπεδο Προσφυγικών: Γίνεται προσπαθεια να βρεθεί ο τρόπος ώστε να δώσει ο Δήμος στα ιστορικά σωματεία τα ποσά που απαιτούνται προκειμένου να προχωρήσει το έργο, αλλά δυστυχώς μόνο τρία πληρούν όλες τις προϋποθέσεις.

 

* Η αντιπολίτευση πρότεινε το δωρεάν παράβολο για τις ομάδες που επαναδραστηριοποιούνται, κάτι για το οποίο δεν είχε αντίρρηση η διοίκηση.

 

* Το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας θα διεξαχθεί οριστικά σε δύο Ομίλους, όπως πρότεινε η αντιπολίτευση, αν και η διοίκηση εξέφρασε φόβους για το τι θα γίνει σε περίπτωση έξαρσης του κορονοϊού, καθώς θα υπάρχει σοβαρό θέμα.

 


sportfmpatras.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου