ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Άγρια συμπλοκή σε Beach bar της Ανατολικής Αιγιάλειας

Αναστάτωση προκλήθηκε όταν σε Beach bar της Ανατολικής Αιγιαλείας υπήρξε

άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων (σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ρομά) που φέρεται ότι έχουν μεταξύ των οικογενειών τους ζητήματα.

Η μία παρέα διασκέδαζε στο κατάστημα και φέρεται ότι η άλλη οικογένεια το πληροφορήθηκε και έφτασε στο χώρο με...άγριες διαθέσεις. Ωστόσο την κινητικότητα έπιασαν τα "ραντάρ" της ΕΛΑΣ και η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν ιδιαίτερα άμεση προκειμένου να αντιμετωπίσει τη κατάσταση.

Η αναστάτωση που προκλήθηκε στους λουόμενους και τους θαμώνες του καταστήματος ήταν πολύ μεγάλη.

Οι εμπλεκόμενοι μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου.


ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ  

*Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, αστυνομικοί με τη βοήθεια της ΟΠΚΕ, προχώρησαν στην άμεση ακινητοποίηση και σύλληψη των μελών της μιας ομάδας ενώ για την ακινητοποίηση μελών της άλλης ομάδας τα οποία επέβαιναν σε τζιπ μάρκας Ford πορτοκαλί χρώματος χρειάστηκε να ακολουθήσει άγρια καταδίωξη μεταξύ Αιγίου και Διακοπτού, με τα περιπολικά να ακινητοποιούν στο τέλος τους επιβαίνοντες και σε αυτό το όχημα.

 

Από την επιχείρηση της ΕΛΑΣ έγιναν έντεκα προσαγωγές και στη συνέχεια από αυτές οι επτά μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Να σημειωθεί ότι τα μέλη των δύο ομάδων είχαν στην κατοχή τους κοντάρια μήκους έως και ενός μέτρου.

3 σχόλια:

  1. Τι κανεις Γιάννη ;κουκια σπέρνω....ο νόμος δεν τους αγγίζει χρόνια τώρα....αύριο όλοι θα είναι ΕΞΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι κανεις Γιάννη ;κουκια σπέρνω....ο νόμος δεν τους αγγίζει χρόνια τώρα....αύριο όλοι θα είναι ΕΞΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή