ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Αστέρας Τεμένης: Συγχαρητήρια και ευχαριστίες για την επιτυχία του ποδοσφαιρικού τουρνουά

Το Δ.Σ. του Αστέρα Τεμένης, έχει τη μεγάλη χαρά να συγχαίρει τους νεαρούς αθλητές, τις οικογένειές τους,

τους προπονητές του Παναθηναϊκού και όλους όσοι συνέδραμαν στην επιτυχία του ποδοσφαιρικού τουρνουά που έγινε το τριήμερο 10 με 12 Ιουλίου στα γήπεδα της Τέμενης.

Για πρώτη φορά στην πόλη μας, τουρνουά υψηλού επιπέδου, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες. Κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των αθλητών, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες της εποχής. Όλοι αποχώρησαν με το χαμόγελο της ικανοποίησης και την προσμονή του επόμενου ραντεβού.

Το Δ.Σ. του Αστέρα ευχαριστεί την ομάδα της σχολής του Παναθηναϊκού που καθοδήγησαν τα παιδιά μας, τους κ.κ. Κώστα Αλάσσα, Κώστα Μπατσινίλα, Γιώργο Μεντή και Αποστόλη Μούργο, τους προπονητές του Αστέρα Αντώνη Μπάλα και Γιώργο Ρότσκα, την Αντιπρόεδρο της κοινότητας Τέμενης Κα Ντίνα Ηλιοπουλου, το Διευθυντή του σχολείου Τέμενης Κο Μεσσαζο, τον πολιτιστικό σύλλογο Ένωση και τους χορηγούς Κους Στέλιο Πανανουδάκη, Τάκη Παπαδόπουλο, Γιώργο Δρουγούτη, Αντρέα Δημόπουλο, Βασίλη Μουστή.

 

Ο Αστέρας θα συνεχίσει να πρωτοπορεί σε επίπεδο Ακαδημιών αφού η συνεργασία με τον Παναθηναϊκό ανοίγει άλλους δρόμους σε επίπεδο προπονήσεων, εγκαταστάσεων και εξειδικευμένων δράσεων. 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου