ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Αιγιάλεια: Λήψη μέτρων στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων στο πλαίσιο αντιμετώπισης των συνεπειών του κορωνοϊού


Το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας ομόφωνα αποφάσισε για τις επιχειρήσεις που έχει ανασταλεί η λειτουργία τους, καθώς και για τους εργαζόμενους σε επιχείρηση που τελεί υπό καθεστώς αναστολής ή προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας, εφόσον η σύμβαση του εργαζομένου έχει ανασταλεί για το συγκεκριμένο λόγο, σύμφωνα με τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 και για το χρονικό διάστημα της αναστολής τα παρακάτω:


1. Αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών και μη επιβολή προσαυξήσεων με προϋπόθεση την εξόφληση τους σε χρονικό διάστημα έως 31-12-2020 από την άρση της αναστολής λειτουργίας.

2. Αναστολή καταβολής δόσεων βεβαιωμένων οφειλών που τελούν υπό ρύθμιση, μη επιβολή προσαυξήσεων στις δόσεις αυτές και μεταφορά τους για αποπληρωμή σε συνέχεια της τελευταίας δόσης των εν ισχύ ρυθμίσεων.

3. Διατήρηση σε ισχύ των ρυθμίσεων που αναστέλλεται η καταβολή των δόσεων για τους ανωτέρω λόγους και συνεχίζεται εμπρόθεσμα η αποπληρωμή των δόσεων όταν εκλείψουν οι λόγοι αναστολής της καταβολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου