ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Αγία Βαρβάρα Ακράτας: Μετά από 40 χρόνια λειτούργησε και πάλι το αγροτικό ιατρείο

Ημέρα συγκίνησης για την Τοπική Κοινότητα Αγίας Βαρβάρας Ακράτας, ήταν η Τετάρτη 29 Ιουλίου, καθώς μετά από 40 χρόνια λειτούργησε και πάλι το αγροτικό ιατρείο, στο γραφείο της Κοινότητας.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του προέδρου Θανάση Ξυγκά και ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ άνθρωποι κάθε ηλικίας επισκέφθηκαν την ιατρό του χωριού για να εξυπηρετηθούν σε ότι είχαν ανάγκη. 

 

Βέβαια δεν θα μπορούσε να λείψει και η κοινωνικός λειτουργός του Δήμου Αιγιαλείας αλλά και η «Βοήθεια στο Σπίτι» που παραβρέθηκαν και βοήθησαν για την καλή λειτουργία του ιατρείου. 

 

Ο πρόεδρος του χωριού θα ήθελε να ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά του τον κύριο Πολύβιο Κατσάνη για την βοήθεια που παρείχε για την επαναλειτουργία του αγροτικού ιατρείου, επίσης την αντιδήμαρχο κυρία Σταυροπούλου Μαρία και τον αντιδήμαρχο κύριο Χριστόπουλο Βασίλη για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχαν.

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι, ύστερα από μεγάλη προσπάθεια, ο Σύλλογος κατάφερε στην πλατεία της Αγίας Βαρβάρας η Κοινότητα να αποκτήσει wifi, κάτι που βοήθησε στην επαναλειτουργία του αγροτικού ιατρείου, με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση. 

 

Η επόμενη επίσκεψη της αγροτικής ιατρού στο ιατρείο της Αγίας Βαρβάρας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Αυγούστου στις 10π.μ. 

Όποιος/όποια επιθυμεί μπορεί να παραβρεθεί τη συγκεκριμένη ημέρα, με υποχρεωτική τη χρήση μάσκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου