ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Αθλητικής Ένωσης Αιγίου - Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής

Ξεκίνησε την Δευτέρα 24 Αυγούστου η προετοιμασία της Αθλητικής Ένωσης Αιγίου για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Χρέη υπηρεσιακού προπονητή έχει αναλάβει ο Χρήστος Μαστροκυριάκος καθώς δεν θα συνεχίσει στη τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Τάκης Παπακωνσταντίνου. 

 

Εντός  των προσεχών ημερών θα ανακοινωθεί και ο νέος προπονητής που θα οδηγήσει την Α.Ε. Αιγίου σε μια ιδιαιτέρως απαιτητική χρονιά. 

Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε ότι ο Χρήστος Μαστροκυριάκος παρακολουθεί την σχολή προπονητών UEFA C που διεξάγεται στην Πάτρα.

 

Τέλος η διοίκηση της Α.Ε. Αιγίου θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την πρόσφορα του τον Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου. Ο Τάκης την περασμένη χρονιά, συντέλεσε στο να μπουν οι βάσεις στο νέο ξεκίνημα της Α.Ε. Αιγίου. Τάκη σε ευχαριστούμε και πάντα θα είσαι ένας από εμάς!

 

Επίσης η διοίκηση της Α.Ε. Αιγίου εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης ΕΒΕΞ Λ. Καραπιπερης κυρίους Λεωνίδα και Άγγελο Καραπιπέρη για την ευγενική τους χορηγία για την αγορά αθλητικού εξοπλισμού της ομάδας. 
 

Επίσης ευχαριστεί θερμά τον Σωτήρη Αγγελακόπουλο ιδιοκτήτη της εταιρείας Ελαιόφυλλο - Κτήμα Αγγελακόπουλου, που για δεύτερη χρονιά συνεχίζει να είναι στο πλευρό μας και  ενισχύει με χορηγία την προσπάθεια της ομάδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου