ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Αιγιάλεια: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες των δυνητικά ωφελούμενων για την δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»

Οι προσωρινοί πίνακες των δυνητικά ωφελούμενων όλης της χώρας για την δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»

αναρτήθηκαν την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ ΑΕ, στη σελίδα eetaa.gr ____Παιδικοί Σταθμοί 2020-2021 ___Ειδική εφαρμογή για τα προσωρινά αποτελέσματα.

 

Από το ΝΠΔΔ «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» γίνεται γνωστό ότι από σήμερα 14η Αυγούστου ως και την Τρίτη 18η Αυγούστου θα δύναται η ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων στη σελίδα eetaa.gr: __Παιδικοί Σταθμοί 2020-2021

__Ειδική εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων.

 

Ο τελικός πίνακας δικαιούχων Voucher αναμένεται να αναρτηθεί μετά τις 20 Αυγούστου.

 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τόσο για τον έλεγχο των αποτελεσμάτων όσο και την υποβολή της ένστασης απαιτείται πιστοποίηση μέσω του συστήματος TAXISNET της Α.Α.Δ.Ε.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Στο ισόγειο του κτιρίου επί της οδού Ν.Πλαστήρα 11 όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες του Νομικού Προσώπου «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας». Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 -13.00

 

Τηλ. 26910.26694 (εσωτερικό «5») mail: npdd@aigialeia.gov.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου