ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας: «Θα συνεχίσουμε με πολλές εκδηλώσεις και πολλά δρώμενα»


Προσπαθούμε από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τα ηνία του εμπορικού συλλόγου να καταφέρουμε το ακατόρθωτο. Να αντιστρέψουμε το αρνητικό κλίμα, τα δυσμενή και απαξιωτικά σχόλια για τον ιστορικότερο σύλλογο της περιοχής.

Θελήσαμε από την πρώτη στιγμή να δώσουμε ζωή στην πόλη, να αναστήσουμε την πεθαμένη μικρομεσαία επιχείρηση. Χαλάσαμε από το υστέρημα μας τη στιγμή που δε βρίσκαμε συμμάχους για να μπορέσουμε να δώσουμε μια νότα ζωής και αισιοδοξίας.

 

Ανάμεσα σε "μάσκες και κρυμμένα πρόσωπα", εμείς δεν κάναμε πίσω.

 

Στο πλευρό των Εμπόρων καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας ζητήσαμε και διεκδικήσαμε τα αυτονόητα από τους αρμόδιους φορείς.

 

Πετύχαμε μέσω της ΟΕΕΣΠ σε δευτεροβάθμιο βαθμό και τις ΕΣΕΕ σε τριτοβάθμιο, μικρές νίκες. 

 

Συνεχίζουμε καθημερινά, δίνοντας μικρούς αγώνες για να μπορέσει να δοθεί το έναυσμα, να έρθει κόσμος στην πόλη μας, να ψωνίσει από τα μαγαζιά μας.

 

Αυτές τις μέρες με τα διδακτικά εν κινήσει δρώμενα, από τον παντομίμο και την ακροβάτη ξυλοπόδαρη ακόμα και στους αμφισβητίες αποδείξαμε, πως και θέλουμε και μπορούμε.

 

Σας θέλουμε όλους μαζί μας, στο πλευρό μας όπως και είμαστε και εμείς μαζί σας, για το καλό του Δήμου και μόνο. Στον αγώνα αυτό δεν χωράει ποιός είναι πρώτος και ποιός δεύτερος. Όλα αυτά αποδεικνύονται στην πορεία του καθενός, τι έχει κάνει από την θέση που είναι και στο τέλος θα κριθεί από τους συμπολίτες μας.

 

Παραμονή της Παναγίας γέμισε το Αίγιο, μουσική, ζωντάνια και γελαστά πρόσωπα. Εν μέσω κορωνοϊού, εν μέσω αμφισβήτησης επιτύχαμε τον στόχο μας, να χαμογελάσουν οι συνάδελφοί μας, να νοιώσουν πως δεν είναι μόνοι σε αυτό το δύσκολο αγώνα επιβίωσης.

Μάσκες, μπαλόνια, καραμέλες, μουσική ήταν αυτό που όλοι μας είχαμε ανάγκη. Πανέμορφες και ευγενικές παρουσίες μαζί με τους καλλιτέχνες "όργωσαν" όλο το κέντρο από άκρη σε άκρη.

 

Για αυτούς που δυσαρεστήθηκαν βλέποντας μια νότα ζωής και αισιοδοξίας στην πόλη μας, δυστυχώς θα τους στεναχωρήσουμε. Έχουμε σκοπό να συνεχίσουμε, με πολλές εκδηλώσεις και πολλά δρώμενα.

 

Σας αγαπάμε όλους! Η αγορά μας μίλησε.

Τοποθέτηση Προέδρου:

 

Κάναμε αυτό που υποσχεθήκαμε.

 

Φέραμε εκατοντάδες χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους, σε πολλές μαμάδες με τα παιδάκια τους που βγήκαν να ψωνίσουν, σε εκατοντάδες οδηγούς που πέρναγαν από το κέντρο με τις οικογένειες τους και το Αίγιο παίζει σε δεκάδες βιντεάκια σε όλη την Ελλάδα ότι είναι μια όμορφη, εμπορική, φιλόξενη,

 

εξωστρεφής πόλη, με χαμογελαστούς Εμπόρους και άριστους επαγγελματίες που αγωνίζονται να γεμίσουν με κόσμο τα όμορφα και ποιοτικά μαγαζιά τους και να εξυπηρετήσουν με ευγένεια τους πελάτες τους !!! Ήταν η πρώτη φορά που έγινε κάτι ανάλογο.

 

Αποδείξαμε και μετά τον υποβρύχιο καθαρισμό της Αλυκής ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για εμάς! Εύχομαι όλοι οι φορείς να είναι αρωγοί σε ανάλογες δράσεις του Εμπορικού και να μην κρύβονται πίσω από την Αυγουστιάτικη ραστώνη!!

 

Ευχαριστώ από την καρδιά μου τους Εμπόρους που μας στήριξαν καθώς και τους καταναλωτές που επισκέφθηκαν τα μαγαζιά μας!!

 



ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου