ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

5ος Αγώνας Motocross στην Αρχαία Ολυμπία με την συμμετοχή της Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ.


Στην Αρχαία Ολυμπία συνεχίστηκε το Παν. Πρωτάθλημα Motocross με τον 5ο αγώνα.

Τα παιδιά της ΑΟΛΜΟ προσπαθούν πάντα απλά και ρομαντικά να φέρουν σε πέρας όσο καλυτέρα μπορούν όποιο αγώνα αναλαμβάνουν. Αν καταφέρουν και βελτιώσουν το ποτιστικό σύστημα της πίστας για να γίνεται πιο ομοιόμορφο βρέξιμο αξίζουν να παίρνουν οποιοδήποτε αγώνα.

 

Η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. συμμετέχει στον αγώνα με 8 αθλητές, στις κατηγορίες ΜΧ1 - ΜΧ SENIOR - MX WOMAN - MX85 - MX65.

 

MX1 

 

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος αφού άλλαξε μοτοσυκλέτα, άλλαξε και κατηγορία και συμμετέχει με δίχρονο KTM SX 250 στην ΜΧ1. Στον αγώνα κατάταξης πηρέ την 5η θέση, αλλά στο πρώτο σκέλος και ενώ είχε ξεκινήσει τρίτος είχε μια άσχημη επαφή με άλλον αθλητή που έφερε πτώση και τραυματισμό και εγκατάλειψη. Στο δεύτερο σκέλος παρά την προσπαθεί της ομάδας του να ετοιμάσει την μοτοσυκλέτα του δεν έτρεξε αφού ο πόνος στον ώμο του δεν περνούσε.  

 

MX SENIOR

 

Ο Σωτήρης Βαγενάς μετά από 18 χρόνια έτρεξε πάλι με δίχρονη μοτοσυκλέτα Yamaha YZ 250  και τερμάτισε στην 6η και 5η θέση στα σκέλη και στην 5η του αγώνα.

 

MX WOMEN                              

 

Στην νεοσύστατη κατηγορία συμμετέχουν δυο νεαρά κορίτσια από τον Ωροπό οι αδελφές Λάμπρου, η Αμαλία και η Ιωάννα (Τζοννακι) οι οποίες κατέλαβαν την 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

 

 ΜΧ 85

 

Ο Άγγελος Βοντίσιος από την Πρέβεζα κατέλαβε την 7η θέση μετά από ωραίες μάχες  που είχε και στα δυο σκέλη με τον Παναγιώτη Κεραμίδα 8ος

 

ΜΧ 65

 

Στην κατηγορία συμμετείχαν τρία παιδιά ο Μπαζιος Χρήστος από την Πρέβεζα, και για πρώτη φορά στην μικρότερη κατηγορία του Παν. Πρωταθλήματος Motocross δυο Αιγιωτόπουλα.

 

Ο Ανδρέας Τρακαδάς και ο Τάσος Δημόπουλος

 

Ο Ανδρέας και ο Τάσος είναι δυο παιδιά που ήρθαν από το MX SCHOOL for children που κάνει το Σωματείο μας εδώ και αρκετά χρόνια, με σκοπό να δώσουμε την δυνατότητα σε μικρά παιδιά να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους σε αυτό το εντυπωσιακό άθλημα που λέγετε Motocross.

 

Στον αγώνα ο Χρήστος με δυο 5ες θέσεις στα σκέλη κατέλαβε την 5η θέση στον αγώνα, ο Ανδρέας με μια 6η και 7η πήρε την 6η στο σύνολο, και ο Τάσος με μια 7η και 8η πήρε την 8η θέση στο σύνολο.

 

Εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε δυο ανθρώπους που χωρίς την ανιδιοτελή βοήθεια τους το σωματείο μας δεν θα μπορούσε να κάνει πράξη τα σχέδια του (Πίστα Motocross - Αγώνες Motocross στην πόλη μας - Σχολειο Motocross).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ τον κ. Αναστασόπουλο Κωνσταντίνο - Ποτοποιία ΚΡΙΝΟΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ τον κ. Καπετσώνη Θεοφάνη - Τεχνική Εταιρία ΑΚΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου