ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Ανεξάρτητος Αγροτικός Σύλλογος Αιγιαλείας: «Η Κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στους λεμονοπαραγωγούς»

Η Κυβέρνηση πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στους λεμονοπαραγωγούς και να αποδείξει ότι υπάρχει εθνικός σχεδιασμός για τα αγροτικά προϊόντα και τις εισαγωγές.

Παρ’ όλες τις φιλότιμες και επίμονες προσπάθειες του Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου Αιγιαλείας να ενεργοποιήσει τους πολιτικούς του Νομού Αχαΐας και τους υπεύθυνους του Υπουργείου προκειμένου να ενδιαφερθούν έστω και ελάχιστα για την τύχη των λεμονιών της Αιγιαλείας, τα οποία χρειάζονται στήριξη λόγω πρωιμότητας, μαθαίνουμε μετά λύπης ότι 10 ημέρες περίπου πριν την συγκομιδή του εγχώριου προϊόντος έγινε εισαγωγή λεμονιών άγνωστης ποσότητας, αλλά ικανοποιητικής ώστε να κάνει ζημιά από την γείτονα Τουρκία! και την Ουρουγουάη, συν αυτά που έχουν μείνει από την Αργεντινή στην λαχαναγορά της Θεσσαλονίκης. 

 

Μετά από αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Βουλευτές του νομού ανεξαρτήτου κόμματος για την χρόνια αδιαφορία τους για τα εσπεριδοειδή και τα υπόλοιπα αγροτικά προϊόντα της περιοχής μας. 

 

Ο πατριωτισμός κύριοι δεν είναι μόνο για τα τηλεοπτικά πάνελ αλλά πρέπει να αποδεικνύεται καθημερινά στην ζωή των απλών ανθρώπων με πράξεις. 

 

Τελικά είμαστε ή δεν είμαστε εχθροί με την Τουρκία;






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου