ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Τακτική συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αιγιαλείας δια ζώσης



Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ. 87/Α/7-6-10) η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αιγιαλείας

θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Κατάστημα (ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ) δια ζώσης (κεκλεισμένων των θυρών), σύμφωνα με το άρθρο 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, (ΦΕΚ 55/11.03.2020 τεύχος Α’), στις οκτώ  (08) Σεπτεμβρίου 2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 14.00μ.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και σε όσα ήθελε δεχθεί εκτός αυτής, αφού τα κρίνει ως κατεπείγοντα:


1. Έγκριση Πρακτικού Διαγωνισμού για την εκτέλεση της υπηρεσίας: «Αμοιβή εξωτερικού συνεργάτη για την τεχνική υποστήριξη στο πλαίσιο του έργου με το ακρωνύμιο CREATIVECAMPS (MIS 5003297) του προγράμματος InterregV/AGreece-Italy (EL-IT)2014-2020». 

 

2. Έγκριση διενέργειας της υπηρεσίας: «Παροχή υπηρεσιών εξωτερικού εμπειρογνώμονα για τη δημιουργία, διαχείριση και εφαρμογή του Fame Model του έργου  Food Art Movement Energy – the Road to Country Experience, με ακρωνύμιο FAME ROAD,  στο πλαίσιο του Cooperation Programme Interreg V-A Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020», έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών, της μελέτης & καθορισμός όρων διακήρυξης του συνοπτικού διαγωνισμού.

 

3. Επικαιροποίηση μελέτης, έγκριση προϋπολογισμού, τρόπου εκτέλεσης και καθορισμός όρων διακήρυξης του έργου με τίτλο: «Κατασκευή-επισκευή πλατειών στις περιοχές Μεσσηνέζη και Αγ. Αθανασίου της Δ.Ε. Αιγίου του Δήμου Αιγιαλείας».

 

4. Έγκριση μελέτης, τεχνικών προδιαγραφών, τρόπου εκτέλεσης, κριτηρίου αξιολόγησης και καθορισμός όρων διακήρυξης για την «προμήθεια σκυροδέματος» Δήμου Αιγιαλείας. 

 

5. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Φο.Δ.Σ.Α 3 ΔΕΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ και του Δήμου ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ για την «Αποδοχή Αστικών Στερεών Αποβλήτων (ΑΣΑ) του Δήμου Αιγιαλείας και υγειονομική ταφή αυτών στον Χ.Υ.Τ.Α. Πάλαιρου».

 

6. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 1η ΔΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ και του Δήμου ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ για την «Αποδοχή Αστικών Στερεών Αποβλήτων (ΑΣΑ) του Δήμου Αιγιαλείας και υγειονομική ταφή αυτών στον Χ.Υ.Τ.Α. Ναυπάκτου».

 

7. Έγκριση αποφάσεως Δημάρχου σχετικά µε την απευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσίας: «Μεταφορά απορριμμάτων του Δήμου Αιγιαλείας λόγω έκτακτης ανάγκης προς το Φο.Δ.Σ.Α 3 ΔΕΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, στον ΧΥΤΑ Πάλαιρου, σύμφωνα µε τις διατάξεις του Ν. 3852/2010». 

 

8. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Κατεδαφίσεις επικίνδυνων κατασκευών Δήμου Αιγιαλείας». 

 

9. Έγκριση 2ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Επισκευή - συντήρηση σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων του Δήμου Αιγιαλείας». 

 

10. Έγκριση οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο: «Κατασκευή έργων οδοποιίας Δ.Ε. Διακοπτού (2017)» Δήμου Αιγιαλείας. 

 

11. Έγκριση οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο: «κατασκευή μικρών τεχνικών έργων Δ.Ε. Διακοπτού (2017)» Δήμου Αιγιαλείας. 

 

12. Έγκριση πραγματοποίησης πολυετούς δαπάνης της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια σάκων απορριμμάτων για τις ανάγκες του Δήμου Αιγιαλείας & Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες του Δήμου Αιγιαλείας, του Νομικού Προσώπου Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού, Παιδείας & Κοινωνικής Προστασίας, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου  του Δήμου Αιγιαλείας για τα έτη 2021-2022».

 

13. Έγκριση ματαίωσης διαγωνισμού για την «Παροχή υπηρεσιών για την ναυαγοσωστική κάλυψη ακτών Δήμου Αιγιαλείας». 

 

14. Κατάρτιση σχεδίου 12ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου Αιγιαλείας οικονομικού έτους 2020. 

 

15. Έγκριση απόφασης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) σχετικά με την 7η αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2020.

 

16. Έγκριση της αριθ. 34/2020 απόφασης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας σχετικά με την 6η αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2020.

 

17. Έγκριση τροποποίησης τιμολογιακής πολιτικής Δ.Ε.Υ.Α. για το έτος 2020, (Οικισμός Μυρτιά Αιγίου).  

 

18. Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης για παραλλαγή δικτύου Δημοτικού φωτισμού. 

 

19. Έγκριση διαγραφής παραβάσεων ΚΟΚ Δήμου Αιγιαλείας. 

 

20. Έγκριση διαγραφής τελών Νεκροταφείου Δημοτικής Ενότητας Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας. 

 

21. Έγκριση διαγραφής τελών εκμίσθωσης κοινόχρηστου χώρου έτους 2020 Δημοτικής Ενότητας Αιγείρας Δήμου Αιγιαλείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου