ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Αιγιάλεια: Η αντιπολίτευση κρίνει το νέο δημοτικό σχήμα

Η εκτός προγράμματος διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στη δημοτική αρχή και τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης,

με αφορμή το θέμα της «εξ αποστάσεως» διεξαγωγής δημοτικού συμβουλίου, επισκίασε προσωρινά τις αντιδράσεις των δημοτικών παρατάξεων για τον μίνι ανασχηματισμό που επιχείρησε ο δήμαρχος Αιγιαλείας και εστιάστηκε αποκλειστικά στους αντιδημάρχους. 

 

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος», κι αφού στο μεταξύ κάθεται η σκόνη της κόντρας για τις δια ζώσης ή εξ αποστάσεως συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων, ζήτησε την άποψη της αντιπολίτευσης για τις επιλογές του κ. Καλογερόπουλου. 

 

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστος Γούτος είπε: «Με μια φράση, θα 'λεγα πως άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Δεν βλέπω κάτι νέο, κάτι φρέσκο. Και προβληματίζομαι σοβαρά ως προς την καταλληλότητα κάποιων προσώπων για συγκεκριμένες θέσεις…».

 

Η μέχρι πρότινος άμεση συνεργάτιδα του κ. Καλογερόπουλου και επικεφαλής της παράταξης «Ποιοτική Αιγιάλεια», Βασιλική Ψυχράμη, σχολίασε ως εξής τις επιλογές του δημάρχου: «Μεταγραφές γιοκ για Καλογερόπουλο. Η πολιτική του αναξιοπιστία τον οδήγησε σε απομόνωση και σε αναγκαστικές λύσεις…».

 

Ο επικεφαλής της παράταξης «ΜΠΡΟΣΤΑ», Τάκης Παπακωνσταντινόπουλος, ήταν ακόμα πιο οξύς: «Το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο δήμαρχος τον οδήγησε σε επιλογές ανάγκης, σε επιλογές χωρίς κανένα προσανατολισμό. Αρκεί να βγαίνει η διαχείριση της καθημερινότητας. Αυτό εισπράττω εγώ από τις επιλογές του. Δεν διακρίνω κάποιο σχέδιο, κάποιο όραμα. Όρισε αντιδημάρχους απλά για να υπάρχουν, δίχως συγκεκριμένα κριτήρια αξιολόγησης. Παραπαίει ο κ. Καλογερόπουλος…».

 


Pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου