ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Ανακοίνωση Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου για το ωράριο έναρξης λειτουργίας των καταστημάτων

Μετά από καταγγελίες και παρεμβάσεις της Αστυνομίας που δέχθηκαν αρκετοί συνάδελφοι διάφορων Εμπορικών Συλλόγων - μελών της Ο.Ε.ΕΣ.Π. για το ωράριο έναρξης λειτουργίας των καταστημάτων τους, σας ενημερώνουμε ότι, βάσει της υπ’ αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 64450 απόφασης (ΦΕΚ 4484/Β’/11-10-20), για τις περιοχές που ανήκουν στο Επίπεδο 3. Αυξημένης
Επιτήρησης (βλ. https://covid19.gov.gr/covid-map), η έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων λιανεμπορίου είναι στις 10:00, ενώ για τις περιοχές που ανήκουν στο Επίπεδο 1. Ετοιμότητας ή στο Επίπεδο 2. Επιτήρησης παραμένει η έναρξη λειτουργίας στις 9:00.

Θυμίζουμε ότι η Αχαΐα βρίσκεται στο Επίπεδο 3.

 

 

Διευκρινίσεις από την Ένωση Περιπτερούχων Παντοπωλείων Αιγιαλείας

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε ότι το μειωμένο ωράριο λειτουργίας του λιανεμπορίου, λόγω επιπέδου 3 Κορονοϊού στην περιοχή μας, ΔΕΝ αφορά τις επιχειρήσεις μας (Καπνοπωλεία, Περίπτερα, Παντοπωλεία, Μίνι Μάρκετ, Ψιλικά).

Συνεχίζουμε με το ισχύον παλαιό ωράριο λειτουργίας και κάνουμε χρήση μάσκας συνέχεια σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, χρήση αντισηπτικού και τις ισχύουσες ανά κατάστημα αποστάσεις πωλητών και καταναλωτών.

 

 

Σύλλογος Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας


                Σε ισχύ το προτεινόμενο Χειμερινό Ωράριο 2020

Ψωνίζουμε από την γειτονιά μας και στηρίζουμε τους φίλους μας!!!

Προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας τηρώντας τους κανόνες προστασίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19!

 

Αγαπητά Μέλη,

Σε συνέχεια της προηγούμενης ενημέρωσής αναφορικά με τα μέτρα προστασίας διασποράς του Covid-19, σας ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ότι τα Καταστήματα Λιανεμπορίου ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να ανοίγουν στις 10.00π.μ. και να βρίσκονται εντός του καταστήματος έως 4 άτομα για έως 100τ.μ. συν 1 άτομο για κάθε 10 τ.μ. επιπλέον.

Φοράμε ΌΛΟΙ και ΠΑΝΤΑ την μάσκα και φροντίζουμε να υπάρχει σε εμφανές σημείο αντισηπτικό καθώς και να απολυμαίνονται συχνά και σχολαστικά όλες οι επιφάνειες.  

Παρακαλούμε για την πιστή τήρηση των μέτρων για την αποφυγή κυρώσεων.

 

 

Αίγιο: Ανακοινώνεται το χειμερινό ωράριο των καταστημάτων

 

Εντός των προσεχών ημερών ο Εμπορικός Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας πρόκειται να ανακοινώσει το χειμερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου