ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας: Δύο σκυλιά βρέθηκαν νεκρά στη Τέμενη γιατί κάποιος αποφάσισε πως δεν έχουν δικαίωμα στη ζωή

Ακόμη δύο σκυλιά που φρόντιζαν εθελοντές στο Αίγιο βρέθηκαν νεκρά, κι αυτά από ανθρώπινο χέρι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια», στο προφίλ του στο facebook

 

«Τα σκυλάκια βρέθηκαν το πρωί (25/11) νεκρά στη Τέμενη Αιγίου γιατί κάποιος αποφάσισε πως δεν έχουν δικαίωμα στη ζωή. Η θλίψη είναι μεγάλη και από το χαμό τους αλλά και από την γνώση πως ο ένοχος δεν θα βρεθεί και δεν θα τιμωρηθεί ποτέ. 

 

Από τότε που γεννήθηκαν άτυχα ποτέ δεν γνώρισαν την αγάπη από άνθρωπο, ποτέ δεν ζητήθηκαν από κάποιον, δεν είναι ράτσα, δεν είναι μικρόσωμα, δεν είναι άσπρα, δεν είναι κουτάβια. Δύο χρόνια κάθε μέρα τα τάιζα, τα χάιδευα, με περίμεναν να πάω, με καταλάβαιναν από μακριά. 

 

Η Τουίγκι φοβική δεν σε πλησίαζε αλλά καταλάβαινες την αγάπη της από τα μάτια και από τον ενθουσιασμό της. 


Ο Τσιπ κοινωνικός, χαδιάρης, παιχνιδιάρης. Άδικο, πολύ άδικο να φύγουν με αυτό τον βασανιστικό τρόπο. Ήταν 11 τον τελευταίο 6μηνο, σκότωσαν 5, έχουν μείνει 6 τα οποία θα έχουν την ίδια κατάληξη, αυτή είναι οι μοίρα των αδέσποτων. 

Έκτορα, Λόλεκ, Πάρη, Τουίγκι, Τσιπ, συγγνώμη που δεν μπόρεσα να σας προστατέψω», καταλήγει η εθελόντρια που τα πρόσεχε στη συγκινητική της ανάρτηση.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου