ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Επιστολή Εμπορικού Αιγιαλείας στην Περιφέρεια για τον φωτισμό της Π.Ε.Ο. στην δυτική είσοδο της πόλης του Αιγίου

Με επιστολή του προς τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο και στον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων Αθανάσιο Μαυρομάτη, ο Εμπορικός Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας, θέτει το θέμα της έλλειψης φωτισμού της παλαιάς Εθνικής οδού στην δυτική είσοδο της πόλης του Αιγίου και τους κινδύνους που ελλοχεύουν.

  

 

Αναλυτικά στην επιστολή, που απευθύνεται στον κάθε Αντιπεριφερειάρχη ξεχωριστά, ο Σύλλογος αναφέρει:

 

«Αγαπητέ μου κε Αντιπεριφερειάρχη, σαν Πρόεδρος του Εμπορικού Εισαγωγικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας σου απευθύνω προσωπική παράκληση και σε παρακαλούμε πολύ εκ μέρος των Εμπόρων αλλά και των συμπολιτών μας να επιληφθείτε του θέματος του φωτισμού της παλαιάς Εθνικής οδού στην δυτική είσοδο της πόλης του Αιγίου, από το τον κόμβο της <<ΕΒΟ - ΚΟΥΝΙΝΙΩΤΗ - ΕΒΕΠ>> έως την πλατεία Υψηλών Αλωνίων Αιγίου.

 

Περίπου τριάντα (30) λάμπες στις κολώνες ηλεκτροφωτισμού είναι καμένες δημιουργώντας πρωτίστως ύψιστο κίνδυνο για την νυχτερινή οδήγηση των συμπολιτών, των επισκεπτών του Δήμου από τις γύρω κοινότητες, αλλά και των πολλών delivery boys που εν μέσω της πανδημίας είναι σε διαρκή κίνηση ειδικά τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Η εικόνα που παρουσιάζει η κεντρική δυτική είσοδος της πόλης είναι τριτοκοσμική εν μέσω μάλιστα της Χριστουγεννιάτικης περιόδου που το φώς είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα. Είμαι σίγουρος ότι το αίτημα μας θα βρει άμεση και θετική ανταπόκριση από το γραφείο σας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις ενέργειές σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου