ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Αιγιάλεια: Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής δια τηλεδιάσκεψης

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ.87/Α/7-6-10) η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αιγιαλείας, θα πραγματοποιηθεί δια τηλεδιάσκεψης (μέσω της εφαρμογής Cisco Webex Meetings), σύμφωνα με το άρθρο 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/11.03.2020 τεύχος Α’), στις δεκαπέντε (15) Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00μ.μ., για συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και σε όσα ήθελε δεχθεί εκτός αυτής, αφού τα κρίνει ως κατεπείγοντα:

 

1. Έγκριση πρακτικού Ν.1 Διενέργειας Διαγωνισμού για την: «Παροχή υπηρεσιών εξωτερικού εμπειρογνώμονα για τη δημιουργία, διαχείριση και εφαρμογή του FAME MODEL του έργου Food Art Movement Energy-The Road to Country Experience, με ακρωνύμιο FAME ROAD, στο πλαίσιο του Cooperation Programme Interreg V-A Ελλάδα -Ιταλία 2014-2020" MIS 5003628».

 

2. Έγκριση οριστικής παραλαβής της Υπηρεσίας με τίτλο:«Παροχή υπηρεσίας συνδρομής στο έργο της Π.Υ. για κατάσβεση πυρκαγιάς, στη θέση «Νησί» Κοινότητας Τέμενης Δήμου Αιγιαλείας (Ε.Μπούλης)».

 

3. Έγκριση οριστικής παραλαβής της Υπηρεσίας με τίτλο:«Παροχή υπηρεσίας συνδρομής στο έργο της Π.Υ. για κατάσβεση πυρκαγιάς, στη θέση «Νησί» Κοινότητας Τέμενης Δήμου Αιγιαλείας (Α.Αποστολόπουλος)».

 

4. Έγκριση οριστικής παραλαβής της Υπηρεσίας μετίτλο:«Παροχή υπηρεσίας συνδρομής στο έργο της Π.Υ. για κατάσβεση πυρκαγιάς, στην Κοινότητας Βαλιμιτίκων Δήμου Αιγιαλείας» (Ε.Μπούλης).

 

5. Έγκριση τροποποίησης σύμβασης για την «προμήθεια τροφίμων (ειδών αρτοποιείου) για τις Σχολικές μονάδες του Δήμου Αιγιαλείας».

 

6. Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης για παραλλαγή δικτύου Δημοτικού φωτισμού, επεκτάσεις δικτύων ηλεκτροφωτισμού κλπ.

 

7. Έγκριση της μελέτης, των τεχνικών προδιαγραφών, του τρόπου εκτέλεσης, των όρων διακήρυξης και τον καθορισμό κριτηρίου αξιολόγησης για την «Προμήθεια ενός (1) καινούριου πετρελαιοκίνητου οχήματος τύπου VAN».

 

8. Έγκριση της σκοπιμότητας και της βιωσιμότητας της Ενεργειακής Αναβάθμισης - Αυτοματοποίησης του Συστήματος Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων, με εξοικονόμηση ενέργειας στο Δήμο Αιγιαλείας, επιλογή του βέλτιστου τρόπου χρηματοδότησης της σχετικής επένδυσης και έγκριση της προετοιμασίας για τη διενέργεια των σχετικών διαγωνισμών και εκτέλεσης των σχετικών συμβάσεων παροχής Υπηρεσιών.

 

9. Έγκριση σημειακών τροποποιήσεων του έργου:«Ανάπλαση Εμπορικού Κέντρου Αιγίου: Ενότητα 2 Πλατεία Αγ.Λαύρας και περιμετρικές οδοί και Ενότητα 3 Πλατεία Βάλφουρ και περιμετρικές οδοί».

 

10. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Κατεδαφίσεις επικίνδυνων κατασκευών Δήμου Αιγιαλείας».

 

11. Έγκριση ή μη εξωδικαστικού συμβιβασμού για την επίλυση διαφοράς με την Εταιρεία ΔΙΟΝΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.(αριθ. αγωγής 14-13/2020). 

 

12. Έγκριση διαγραφής τελών Άρδευσης Δημοτικής Ενότητας Ακράτας Δήμου Αιγιαλείας.

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου