ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Έλληνες, Τούρκοι, Βούλγαροι και Άραβες διεκδικούν το «φιλέτο» της «Καλλιμάνης»

Φως στην άκρη του τούνελ διαφαίνεται για την αιγιώτικη βιομηχανία κατεψυγμένων αλιευμάτων «Καλλιμάνης», η οποία τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει περιέλθει σε σοβαρό αδιέξοδο, λόγω των ανοικτών οφειλών της προς τον τραπεζικό τομέα.

 

Διασταυρωμένες πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», αναφέρουν ότι τέσσερις υποψήφιοι επενδυτές, έχουν εκδηλώσει προς τις πιστώτριες τράπεζες, ένθερμο ενδιαφέρον για τη διάσωση της γνωστής βιομηχανίας τροφίμων. 

 

Συγκεκριμένα, το εκ Βουλγαρίας φαντ «Impala», του επιχειρηματία Δημήτρη Βιντζηλαίου που απέκτησε πρόσφατα την Creta Farms, η τουρκική «Dardanel» με το νεαρό CEO Μεχμέτ Ονέν, το επενδυτικό φαντ «SME Remedium Cap» του πρώην προέδρου της Eurobank Νίκου Καραμούζη και ένα επενδυτικό σχήμα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, φέρονται ως οι «μνηστήρες» που διαγκωνίζονται για την εταιρεία κατεψυγμένων αλιευμάτων «Καλλιμάνης». 

 

Τον τελευταίο λόγο ωστόσο, για το τι μέλλει γενέσθαι και ποιον εκ των τεσσάρων επενδυτών θα προκρίνουν, για να αναλάβει την τύχη της εταιρείας και την εξυγίανση της, έχουν οι πιστώτριες τράπεζες.

 

www.pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου